Ştiri Cetatea Suceava
11-09-2009, 10:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Cetatea Suceava
"Ne-a bătut cea mai slabă echipă care a venit pe Areni"
Ciprian Anton a declarat că FCM Bacău este cea mai slabă echipă care a venit în această toamnă pe Areni, precizând că sucevenii nu aveau cum să piardă acest meci, însă s-au bătut singuri, prin autogolul lui Bernard. Pe de altă parte, preşedintele Cetăţii a părut foarte afectat după meci de apostrofările venite din partea suporterilor. "Nu ştiu ce rost au toate aceste cuvinte jignitoare care ne-au fost adresate. Dacă se consideră că eu sunt principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns echipa, mă pot da la o parte. Cum am venit, tot aşa de uşor pot pleca", a declarat Ciprian Anton după meciul pierdut de Cetatea în faţa FCM-ului Bacău.
Chiar dacă la finalul partidei de sâmbătă de pe Areni o parte a publicului a cerut demisia antrenorului Ioan Radu, preşedintele spune că deocamdată nu se pune problema ca FC Cetatea să se despartă de actualul antrenor principal. "Cred că Ioan Radu este cea mai bună soluţie pe care o avem pe plan local. Bugetul nu ne permite să aducem un antrenor din altă parte şi nimeni nu vine la Suceava să facă muncă patriotică. Nu ştiu dacă un alt tehnician ar fi putut să facă mai mult decât a reuşit Ioan Radu în condiţiile actuale de la club", a precizat conducătorul sucevean. Ciprian Anton le-a luat apărarea şi fotbaliştilor care au fost contestaţi la finalul jocului de o parte a suporterilor. "Nu mi se pare normal ca Semeghin, spre exemplu, să fie înjurat şi să i se aducă aminte tot timpul de anumite episoade din trecutul său. Lumea nu trebuie să uite că Semeghin a venit cu inima la Suceava, nu a venit să joace pentru bani. Nu înţeleg de ce este atât de atacat şi Azaharioaei. Să nu uităm că el este doar un copil, are 18 ani şi publicul ar trebui să-l încurajeze nu să-i caute nod în papură la fiecare fază", a declarat Anton. Ciprian Anton a lăsat să se înţeleagă că în iarnă vor fi mari schimbări la echipă dacă el va continua în funcţia de preşedinte şi pe mai departe. "O parte din jucători şi-au pierdut din motivaţie, iar în acest moment nici nu putem să-i sancţionăm, pentru că lotul este atât de restrâns valoric, încât nu am mai avea practic cu cine juca. Vă asigur că din iarnă lucrurile se vor schimba din acest punct de vedere", a încheiat oficialul sucevean. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut