Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea
11-09-2009, 10:42 PM
RE: Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea
"Meritam să fim mai sus în clasament"

Antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Alin Artimon a spus că nu se aştepta la un succes atât de concludent în meciul cu Otopeniul.

"Mi-a fost puţin teamă de acest joc, CS Otopeni este o echipă cu jucători foarte experimentaţi, nu mă gândeam să câştigăm atât de clar. Echipa mea a depus efort şi a dat dovadă de disciplină tactică, am demonstrat că suntem la un nivel bun. Este un rezultat care aduce linişte, pentru că situaţia în clasament nu ne era una favorabilă. Nu meritam să fim atât de jos în clasament, suntem la -5 la adevăr, dar asta este situaţia şi trebuie să ne adaptăm la ea. Obiectivul nostru în acest sezon este saă creştem jucători şi o putem realiza mai uşor asta dacă nu avem presiunea rezultatelor. După mine, FC Argeş e pe departe cea mai bună echipă din serie, are acelaşi lot ca în sezonul trecut, în afară de Cr.Tănase", a spus antrenorul CSM-ului, Alin Artimon.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:24 PM
RE: Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea - gonen - 09-21-2009, 09:07 PM
RE: Ştiri CSM Râmnicu-Vâlcea - Sebi Raducu - 11-09-2009 10:42 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut