Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
11-09-2009, 10:46 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Cristi Dulca: "Sunt copii, nu calculatoare"

Dulca a dat ochii cu fanii furioşi la finele meciului cu Deva pentru a-şi apăra jucătorii de nervii suporterilor. "Răbdare, hai să facem o echipă! Promovarea nu e pierdută", a transmis antrenorul tiffosilor

Finalul meciului cu Mureşul a dat cep supărării suporterilor de la peluză la adresa jucătorilor Universităţii. Unguruşan şi ceilalţi au ales chiar varianta de a intra în gura fanilor şi s-au dus direct spre suporteri pentru a scuza prestaţia din remiza cu Deva. "Puneţi, mă, osul la muncă!", "Aşa vreţi să promovaţi, cu jocul ăsta!?" au tunat suporterii, care au fost calmaţi cu greu de căpitanul Unguruşan.

După meci, a venit rândul lui Cristi Dulca să dea ochii cu suporterii la intrarea în baza Clujana. "Aveţi răbdare cu ei, sunt tineri, nu au încă automatismele create. Sunt inconstanţi şi ratează ca nebunii dar nu pot fi acuzaţi că nu îşi doresc să câştige. Sunt copii, nu calculatoare!", a fost mesajul împăciuitor al lui Dulca, după al cincilea joc pe banca "şepcilor roşii".

"Trebuie să munciţi mai mult!"
După a doua remiză ca antrenor la "U", Dulca are însă un mesaj puternic pentru vestiarul "şepcilor". "Şi fanii sunt de înţeles, vor şi ei să vadă echipa în Liga I. Gata, trebuie să muncim mai mult, şi să fim mai concentraţi la joc. E nepermis să avem oscilaţii de formă. Batem la Petroşani şi nu suntem în stare să câştigăm cu Deva?!", adaugă Dulca, care pune rezultatul cu Deva şi pe seama oboselii, "U" disputând patru jocuri în două săptămâni.

Antrenorul "şepcilor" pune însă degetul pe rană şi recunoaşte că mijlocul şi atacul l-au dezamăgit în partida de sâmbătă. "Nu se poate! Am avut patru ocazii mari şi nu am fost în stare să marcăm. Sigur la iarnă trebuie să mai aducem nişte jucători, să avem dubluri pe posturi, mai ales în atac şi în linia mediană", mai adaugă Dulca, care a vorbit deja cu patronul Walter de strategia de transferuri însă spune că nu a tatonat şi varianta împrumutului de jucători de la Dinamo.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 11-09-2009 10:46 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut