Ştiri Steaua Bucureşti
11-10-2009, 03:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Stoichiţă spune că Steaua a meritat victoria, chiar dacă a beneficiat de erori de arbitraj
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni, că formaţia sa a meritat victoria în meciul cu Unirea Alba Iulia şi a evitat să comenteze acuzaţiile ardelenilor, admiţând că este posibil să fi fost ofsaid la deschiderea scorului.
"A fost un joc bun, cu un ritm foarte ridicat şi un adversar care a exercitat o presiune continuă, deşi realizările tehnice nu au fost grozave. Îmi felicit jucătorii pentru determinare, atitudine şi pentru că au pus în practică tot ce le-am cerut, dar felicit şi Alba Iulia, un partener de întrecere agresiv şi foarte bine organizat. Am meritat victoria", a spus Stoichiţă, care a admis că este posibil să fi fost ofsaid la primul gol al Stelei. Tehnicianul a mărturisit că i-a explicat lui Kapetanos că îl va introduce doar în repriza secundă, pentru a-l odihni după meciul cu Fenerbahce, şi a lăudat prestaţia grecului din acest meci. "Kapetanos nu a fost omul meciului, el şi-a făcut doar meseria. A fost inspirat, omul potrivit la locul potrivit", a spus Stoichiţă, care l-a lăudat şi pe Tănase, dar şi pe cei trei fundaşi folosiţi în meciul cu Unirea, "a căror inteligenţă a fost primordială". Antrenorul s-a referit şi la situaţia medicală a lui Bogdan Stancu şi a explicat că, deşi e recuperat, acuză încă dureri, dar şi-a exprimat speranţa că îl va putea folosi în etapa următoare. Cât priveşte sistemul de joc 3-4-3, folosit în premieră, tehnicianul a explicat că a fost nevoit să-l folosească, din cauza indisponibilităţilor lui Rada şi Ghionea. "A fost cel mai bun sistem, pentru că acoperă cel mai bine terenul, dar te şi solicită foarte mult. Necesită foarte mult travaliu şi trebuie să ai jucători dispuşi la efort", a explicat tehnicianul. Stoichiţă, care după deschiderea scorului le-a făcut semn suporterilor din spatele său să tacă, a pus gestul pe seama nervilor acumulaţi în urma jignirilor primite: "La tribuna I erau câţiva care m-au înjurat în permanenţă. Să îşi vadă de treabă, pentru că noi ne-o facem pe a noastră. Mă dor aceste reacţii, dar sper să nu am căderi. Probabil ei au această agresivitate pentru mine din cauză că antrenorul care a fost înainte era mai iubit, dar eu nu am nevoie de iubire. Am nevoie de respect şi de rezultate". Steaua s-a impus, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Unirea Alba Iulia, în ultimul meci din etapa a 13-a, şi a urcat pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate cu liderul CFR Cluj, dar cu un golaveraj inferior. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut