Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-10-2009, 03:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Falub: "Steaua a meritat victoria, a controlat mai mult jocul, a avut posesie mai bună"
Antrenorul Adrian Falub a recunoscut superioritatea Stelei, însă a subliniat că aceasta a beneficiat de câteva erori de arbitraj.
"Steaua a meritat victoria, a controlat mai mult jocul, a avut posesie mai bună. Noi am jucat bine în prima repriză, când echipa mea m-a mulţumit din punct de vedere tactic. În partea a doua a venit acel gol care ne-a dat planurile peste cap. Este un joc pierdut, însă vor veni meciuri şi mai grele. Acum trebuie să câştigăm neapărat meciul cu Oţelul din etapa viitoare", a spus Falub. Tehnicianul a contestat "câteva faze dubioase", respectiv golul lui Kapetanos la care a acuzat o poziţie de ofsaid şi neacordarea unui penalty. Falub consideră că echipa sa nu a depăşit încă acel complex de inferioritate tipic unei nou-promovate şi a fost de părere că introducerea lui Kapetanos a fost esenţială în jocul Stelei. "Kapetanos a fost foarte periculos azi. De ce ne-am temut, nu am scăpat. Practic, a fost omul potrivit, la locul potrivit. De când a intrat pe teren ne-a dezechilibrat jocul şi s-a văzut asta", a comentat Falub. Steaua s-a impus, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Unirea Alba Iulia, în ultimul meci din etapa a 13-a, şi a urcat pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate cu liderul CFR Cluj, dar cu un golaveraj inferior. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
71 Musafir(i)
71 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut