Ştiri Dinamo Bucureşti
11-10-2009, 05:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Claudiu Niculescu: "Cu Bonetti nu aveam constanţă"
"Adevărul": Cu Bonetti pe bancă nu jucai deloc, dar cum a plecat el, ai început să marchezi...
Claudiu Niculescu: Nea Cornel Ţălnar şi domnul Dinu mi-au dat mai multă încredere şi m-au băgat în teren. Asta e cel mai important, să ai continuitate, ceea ce îmi lipsea înainte. E greu să dai randament când nu joci deloc sau doar câteva minute. Cui i-ai dedicat golul din meciul cu Rapid? Fiecare reuşită e pentru băieţelul meu, dar şi pentru ceilalţi doi copii. Totuşi, acest gol vreau să-l dedic suporterilor, în special celor din "Peluza Cătălin Hîldan", care au fost mereu alături de mine. Poate deveni Dinamo campioană de toamnă? Mai sunt patru meciuri. Cu Timişoara e cel mai greu, dar dacă le câştigăm pe toate, este posibil. În Liga Europa mai aveţi vreo şansă? E bine să fii optimist, dar şi realist. Din păcate, în Europa, şansele de calificare sunt nule. Ai mai discutat cu Dănciulescu? Se reface în iarnă cuplul N&D? Ţinem legătura mereu, am vorbit cu el şi după meciul cu Rapid. Mi-ar plăcea să fim din nou amândoi în atac. Acum e greu, dar sper ca la vară cel târziu să refacem cuplul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
56 Musafir(i)
56 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut