Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-10-2009, 10:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Savu s-a înţeles cu vietnamezii
George Savu se pregăteşte, serios, să părăsească pe Ceahlăul Piatra Neamţ. Portarul adus în iarna lui 2008 din Republica Moldova, la cel din urmă retur al formaţiei noastre din Liga 1 sub comanda lui Viorel Hizo, şi-a găsit un nou angajament. Vietnam SC Hao Pat Hanoi va fi noua echipă pentru goal-keeperul bucureştean care a promovat cu Ceahlăul, în vară, din liga secundă.
"Da, sigur va pleca din curtea noastră! Şi chiar în această săptămână", a confirmat, ieri la amiază, Radu Lefter, antrenorul cares e ocupă de pregătirea portarilor formaţiei pietrene de prima ligă. Savu şi-a anunţat antrenorii şi o parte dintre coechipierii din vestiarul pietrean că şi-a rezolvat problemele cu actele de plecare spre campionatul asiatic. "M-am înţeles cu cei de acolo, iar de acum, sper să fie bine", le-a transmis portarul celor de la Ceahlăul. Suma de transfer pe care trebuie să o plătească vietnamezii pentru a-l avea cu actele în regulă pe George Savu este de 20.000 de euro. la rândul său, sportivul a fost anunţat de un contract de patru ori mai mare decât cel obţinut la Piatra Neamţ. "Ma duc acolo, sa câştig un ban, ca să le pot asigura un viitor mai bun soţiei şi copilului meu, pe care-i vreau lângă mine într-un timp scurt. Este cel mai important aspect, pentru că restul voi vedea ce-o fi. N-am preferinţe cu mâncarea de acolo sau cu alte probleme", a mai declarat portarul Savu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut