Ştiri Politehnica Iaşi
11-11-2009, 04:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Vestiarele şi birourile de la club au fost dezinfectate de Direcţia de Sănătate Publică
Vicepreşedintele lui Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat, miercuri, că în cursul dimineţii vestiarele şi birourile de la club au fost dezinfectate de o echipă trimisă de Direcţia de Sănătate Publică, după ce, cu o zi înainte, Buta a fost depistat cu virusul A/H1N1.
"Marţi seară am primit din partea Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi un set de măsuri pe care trebuie să le urmăm pentru a preîntâmpina şi infestarea altor jucători cu virusul A/H1N1. Prima decizie a fost închiderea clubului, astfel că toţi jucătorii, staff-ul tehnic, medical şi administrativ vor sta la domiciliu până sâmbătă. În cursul dimineţii, o echipă de la DSP a venit la club şi a dezinfectat toate vestiarele şi birourile", a declarat Hodea. Oficialul din Copou a adăugat că jucătorii vor reveni sâmbătă la antrenamente, după ce au primit şi avizul celor de la DSP: "Am vorbit cu cei de la DSP şi am primit acceptul de a-i rechema pe jucători sâmbătă la antrenamente. De când echipa a plecat la Mediaş, nu s-a mai intrat în vestiar decât luni, câteva minute, după care toată lumea a mers acasă. Astfel, se consideră că a început carantina de vineri". Fotbalistul Cornel Buta a fost depistat marţi cu virusul A/H1N1, primul caz de acest fel din Liga I, iar din acest motiv s-a luat decizia suspendării antrenamentelor echipei din Copou. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut