Manchester United
11-12-2009, 05:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Manchester United
Nani spune că Ferguson îi critică mai mult pe jucătorii cu experienţă
Mijlocaşul ofensiv al lui Manchester United, Nani, a declarat, într-un interviu pentru un cotidian portughez, că antrenorul Sir Alex Ferguson este unul dintre cei mai duri tehnicieni din fotbal şi niciun jucător nu scapă necriticat, informează Sky Sports.
"Ferguson este un om foarte complicat. Este dur. Totul este bine dacă lucrurile merg cum trebuie. Atunci când se greşeşte, totul se întoarce pe dos. Acum te complimentează şi peste câteva minute te critică foarte rău. Mi se întâmplă de multe ori şi mie. Ţipă şi mă întreabă cum am putut să ratez asemenea ocazie", a spus Nani. El adăugat că Ferguson îşi critică jucătorii de faţă cu toată lumea. "Nimeni nu scapă, toţi sunt egali. Giggs şi Neville suferă cel mai mult, deoarece ei au cea mai multă experienţă. Peste tot se aud înjurături. Noi suntem concentraţi la campionat şi vrem să câştigăm titlul. Din păcate, eu nu am jucat în meciurile importante cu Liverpool, Manchester City şi Tottenham", a declarat acesta. "Sunt trist că nu joc mai mult, dar am fost şi accidentat. Lumea se aşteaptă la multe din partea mea şi nu îmi este uşor. Aş vrea să marchez mai multe goluri, să joc mai spectaculos, dar nimeni nu-mi garantează postul de titular. Niciodată nu m-am gândit să plec de la echipă", a mai spus Nani, care în această lună va împlini 23 de ani. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
28 Musafir(i)
28 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut