Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-12-2009, 07:02 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Temelescu: "Putem vorbi de un complex Gloria Bistrita"

Vicepresedintele echipei Pandurii Targu Jiu, Viorel Temelescu, considera ca meciul gorjenilor cu Gloria Bistrita din etapa a XIII-a a Ligii I, incheiat cu scorul de 1-1, a fost unul in care "minerii" au trecut de la agonie la extaz.

Oficialul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Pandurii ar putea avea un complex in fata Gloriei Bistrita, pe care nu au putut sa o invinga nici in momentele in care cele doua formatii se aflau in situatii mai linistite in clasament.

"Meciul cu Bistrita a fost de la agonie la extaz. Am avut o prima repriza facuta prost de echipa noastra si a doua foarte buna. Puteam sa marcam si golul victoriei, dar asta e. Putem vorbi de un complex Gloria Bistrita, pe care il avem noi, pentru ca nu am reusit sa o batem nici cand erau lucrurile linistite. Venirea lui Liviu Ciobotariu a fost de bun augur. Lui i s-a oferit o sansa prin aducerea la echipa, asa cum si noi am primit o sansa. Nu putem sa ii cerem sa faca multe lucruri acum, dar asa cum am vazut ca a inceput, se vede alta partitura in teren, mult mai ofensiva", a declarat Viorel Temelescu, in cadrul emisiunii "Clubul Pandurilor".

"Am facut o adresa la Federatie si cei de la Iasi au fost de acord sa jucam sambata. Este o dista prea mare pana la Iasi si noi putem sa o facem numai din doua bucati, cum s-ar spune. Si am inteels ca urmatorul meci din campionat, cu Rapidul, era tot intr-o zi de vineri", a mai spus vicepresedintele echipei Pandurii Targu Jiu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 11-12-2009 07:02 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut