Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
11-13-2009, 06:20 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Promit suporterilor că niciun jucător esenţial al Craiovei nu va mai juca la Bucureşti"

Adrian Mititelu, a mai răspuns unei serii de întrebări cu privire la Silviu Lung Jr. şi Florin Costea, doi jucători care, în ultima vreme, au fost ţinta atacurilor selecţionerului Răzvan Lucescu.

Reporter: Înţeleg că vreţi să vă abţineţi în ceea ce priveşte relaţia cu selecţionerul! Regretaţi acea declaraţie?
Adrian Mititelu: Regret acele cuvinte urâte pe care le-am folosit la adresa lui Lucescu Jr. În rest, consider că ce am avut de spus am spus. Poziţia mea rămâne fermă şi clară, dar am spus ce am avut de spus şi cu asta am încheiat.

Rep.: Spuneţi-ne despre incidentul cu Silviu Lung Jr. A refuzat la un moment dat să meargă la naţionala de tineret?
A. M.: Eu ştiu că Silviu Lung Jr. a fost puţin afectat că la unul dintre meciurile echipei naţionale, şi să fiu sincer nu ştiu la care, a fost ţinut rezervă, iar el, după acel meci, i-ar fi reproşat lui Emil Săndoi, dar în termeni de bun-simţ, că de ce a fost ţinut rezervă. Relaţia lui cu Silviu Lung Jr. este specială. Săndoi îl ştie pe Silviu de când s-a născut. Am înţeles că unul dintre jucătorii naţionalei de tineret ar fi spus altcuiva şi aşa a ajuns la domnul Răzvan Lucescu. Eu îl cunosc foarte bine pe Silviu Lung Jr., este unul dintre jucătorii exponenţiali ai noului val, este un caracter aparte, are o educaţie bine aleasă şi nu este o exagerare. E o educaţie specială făcută de o familie specială. Dacă a spus ceva cuvinte, eu zic că nu au fost atât de rele, să merite asemenea acuze.

Rep.: În momentul în care susţineţi cauza lui Florin Costea la echipa naţională...
A. M.: Eu nu am susţinut cauza lui Florin Costea, ci a fotbalului românesc. Ştiu că pare demagogie în acest moment, dar cred în aceste cuvinte. Primordială a fost cauza fotbalului românesc, în subsidiar a fost şi cauza lui Florin Costea şi a Clubului Universitatea Craiova.

Rep.: Din punctul dumneavoastră de vedere nu stă în picioare argumentul cu stricatul atmosferei la echipă?
A. M.: Între noi şi Florin Costea a fost un singur incident, care, în presă, s-a înzecit ca amploare. El este unul dintre jucătorii care a muncit foarte mult şi nu cred că este unul dintre jucătorii care să fi beneficiat din munca echipei. Din contră, eu zic că a tras echipa după el şi, dacă ne uităm mai atenţi la acţiunile lui, vedem că tot timpul el este omul care a eliminat doi - trei oameni din joc. Are foarte multe acţiuni pe cont propriu, este o greşeală să spui că a beneficiat din rodul muncii echipei. Din contră, în cele mai multe acţiuni şi goluri marcate, el a făcut diferenţa. Nu este o premieră în viaţa tumultoasă a fotbalului craiovean. Au mai fost trei - patru fotbalişti craioveni care au fost priviţi cu o anumită rezervă. Ori ce aş spune eu sau altcineva, va fi greu de penetrat în această lume în care există această cântare a României, în care numai o părere contează.

Rep.: Credeţi că Florin Costea este cel mai bun jucător ofensiv din campionatul României?
A. M.: Poate sunt prea subiectiv când spun cel mai bun, dar cu siguranţă printre primii doi - trei.

Rep.: Nu va juca niciodată în Bucureşti?
A. M.: Promit şi dumneavoastră, şi suporterilor Universităţii că nu va juca niciodată la una dintre echipele mari ale Bucureştiului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:53 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-08-2009, 06:28 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 02:19 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 04:49 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 08:49 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-25-2009, 09:09 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - Ionutz - 09-05-2009, 05:56 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 09-09-2009, 09:01 PM