Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
11-13-2009, 06:20 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Universitatea va arătat în retur că este singura echipă din România care poate să facă un stadion plin de suporteri într-un alt oraş"

Reporter: Cum vi se pare, privind retrospectiv, ideea asta cu antrenor străin în Liga I?
Adrian Mititelu: Nu este o idee rea! Dar trebuie să nimereşti unul potrivit, să se potrivească pe stilul jucătorului, să aibă chef de muncă, să nu fie cu gândul la altceva. Nu fac niciun reproş pentru Napoli. Şi eu rămân fanul antrenorilor străini, dar asta nu înseamnă că exclud antrenorii români, pentru că şi în rândul antrenorilor români sunt unii foarte buni. Ştefan Stoica este un antrenor care creşte foarte mult.

Rep.: Sunteţi şi dumneavoastră contestat în ultima vreme şi din partea suporterilor. Credeţi că problema va fi rezolvată prin mutarea echipei? Cum se va intra la Severin pe buletine?
A. M.: Eu am fost contestat încă de când am preluat echipa. Nu mă inspir din Steaua. Nu este nicio diferenţă. Stadionul «Municipal» din Drobeta Turnul Severin are o asemănare izbitoare cu «Ion Oblemenco», numai că este un «Ion Oblemenco» în miniatură. Este mult mai frumos, pentru că este mult mai îngrijit, este renovat, arată foarte bine. Intrarea nu va suporta nicio modificare, va fi identică.

Rep.: Nici măcar suporterii care va contestă nu vor avea probleme acolo?
A. M.: De ce să nu vină? Sunt bineveniţi! Este normal să fi contestat, e la modă. Sunt cele trei - patru echipe din România, care au tradiţie şi au o anumită categorie de ultraşi care sunt alături de echipă şi au un mod de a se manifesta.

Rep.: De când aţi anunţat că veţi muta echipa v-au sunat prieteni…
A. M.: Fac o precizare! Nu mut echipa! Este vorba că meciurile de acasă, pe care FC Universitatea Craiova le va juca din returul campionatului viitor, le va juca pe Stadionul «Municipal» din Severin. Echipa este în continuare Universitatea Craiova se pregăteşte în Craiova, numai că meciurile de acasă le vor juca pe Arena «Municipal». Universitatea Craiova v-a arătat în retur că este singura echipă din România care poate să facă un stadion plin de suporteri într-un alt oraş decât în Craiova. Asta este o chestiune cu care noi ne putem mândri. Nicio altă echipă din România nu poate să aibă un stadion plin de suporteri şi într-un alt oraş decât cel de baştină. Nu este o exagerare, Universitatea Craiova este echipa unei regiuni, chiar am simţit-o. Poate că înainte chiar nu credeam în acest lucru, dar acum am primit confirmarea prin ceea ce am văzut în Severin. Această echipă este iubită la fel de mult şi în Severin, şi în Târgu Jiu, poate parţial în Râmnicu Vâlcea şi Slatina, trebuie să recunosc, pentru că acolo nu este atât de mare nebunia pentru o echipă cum este la Târgu Jiu şi Severin. Ăsta este un fenomen care pentru noi înseamnă o bogăţie imensă.

Rep.: Să înţelegem că acolo nu plătiţi nimic pentru organizarea meciului?
A. M.: Nu, nu să ştiţi că nu asta a fost condiţia principală, însă pentru cei de acolo este o mândrie să venim şi acum lor le este teamă să nu mă întorc eu. Eu le-am promis şi mă ţin de cuvânt. Oamenii ăia au făcut eforturi fantastice, au cheltuit aproape patru milioane de euro să modernizeze o arenă şi nu aş vrea să-i dezamăgesc.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:53 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-08-2009, 06:28 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 02:19 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 04:49 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 08:49 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-25-2009, 09:09 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - Ionutz - 09-05-2009, 05:56 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 09-09-2009, 09:01 PM