Ştiri Steaua Bucureşti
11-13-2009, 06:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Opriţa şi-a deschis cafenea de 150.000 de euro
Fostul jucător de la Steaua şi Dinamo, acum în Azerbaidjan, a închiriat un spaţiu în mall-ul Cotroceni.
Are doar 28 de ani, dar cariera sa este pusă sub semnul întrebării de câteva sezoane bune încoace. Accidentările l-au măcinat şi, dintr-un jucător de echipă naţională, a ajuns să evolueze în Azerbaijan, la FC Baku. "Când auzi de Azerbaidjan, ai impresia că se împuşcă lumea pe-acolo, dar nu e aşa. Oamenii n-o duc rău, dar m-am cam săturat, mai stau până la finalul lui noiembrie, apoi fac o pauză. Ajunge! M-am adaptat la Baku, am fost cu Neaga, cu Aliuţă, dar acum echipa are probleme, suntem vai de noi!", a povestit Opriţa. Deşi nu s-a decis să renunţe definitiv la fotbal, "Bobină" se dedică deja mai mult afacerilor. Şi-a deschis o cafenea, "Rogge", în nou-inauguratul mall din Cotroceni, afacere care l-a "ars" de 150.000 de euro. Plus că, în continuare, Opriţa trebuie să plătească lunar o chirie de 10.000 de euro. "În această cafenea am investit cam jumătate din veniturile obţinute din fotbal", a dezvăluit Daniel. Fostul jucător de la Steaua şi Dinamo mai deţine un hotel în oraşul Reşiţa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut