Ştiri Steaua Bucureşti
11-13-2009, 08:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Argăseală: "Care titluri ale lui Dinamo furate de Steaua? Le amanetase Dinamo cumva?"
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, i-a replicat lui Mircea Lucescu, cel care declarase ca, in perioada cand antrena la Dinamo si la Rapid, i s-au furat cateva titluri de catre formatia ros-albastra.
"Văd că se aruncă foarte uşor cu vorbe. Îmi pare rău că se aduc în discuţie lucruri care nu pot fi verificate. A apărut expresia că 4 titluri trebuiau câştigate de Dinamo, dar ce, le amanetase Dinamo? Sau erau stabilite prin hotărârea Comitetului nu ştiu de care?", a zis Argaseala. "Steaua era o echipa extrem de puternica inainte de '89, dar sa ne amintim ce era atunci si cum lua campionate? Mi-a luat doua titluri cand eram la Dinamo. Tin minte un 3-3, pe Ghencea, cand arbitrii au tras cu ei. Apoi, Steaua s-a retras de pe teren la finala Cupei din '88... A mai fost un campionat cand eram eu la Rapid, in 1998, tot asa" a fost reactia anterioara a lui Mircea Lucescu, la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut