Ştiri Dinamo Bucureşti
11-13-2009, 08:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ionel Dănciulescu: "Mă voi întoarce cîndva"
Ionel Dănciulescu ar vrea să revină la Dinamo, "poate după încheierea contractului cu Hercules". Acordul e valabil pînă în 2011, dar poate fi reziliat dacă echipa nu promovează
Suporterii lui Dinamo îl vor înapoi pe Dănciulescu, iar Gazeta a anunţat ieri că şi şefii îl îmbie să revină la iarnă, să unească vestiarul în jurul lui. Atacantul plecat acum 2 luni şi jumătate în Spania, la Hercules Alicante, e tentat de un come-back şi spune că visează să joace "cîndva" alături de "cîini" în grupele Champions League. - Danciule, şefii şi suporterii te vor înapoi la echipă, deşi ai plecat de două luni şi jumătate. Te-ar tenta o revenire? - (rîde) Mamă, ce atac frontal! În primul rînd, cînd ai zis de fani, imediat m-am simţit mîndru că nu m-au uitat şi sînt onorat că mă doresc înapoi. Mulţumesc şi şefilor! Însă cei de la Alicante s-au purtat şi se poartă exemplar cu mine. Eu sînt mulţumit de viaţa în Spania, m-am integrat la echipă, am un contract bun cu Hercules, mă gîndesc că avem derby cu Numancia în week-end... dar, în viaţă, nu se ştie ce va fi mîine! "Nu mă dau pe unu' de 20 de ani" - Ideea e că laşi o poartă deschisă negocierilor? - Dinamo a fost întotdeauna prima opţiune pentru mine şi va fi după ce-mi termin treaba la Alicante. Asta dacă voi mai fi dorit, întrucît am o vîrstă, poate cei din Ştefan cel Mare mă consideră bătrîn. - Tu cum te simţi la 33 de ani? - (rîde) Nu mai sînt eu vreun tinerel, dar nu mă dau pe unu' de 20 de ani. Cît pot, alerg, indiferent dacă e antrenament sau meci. Muncesc, îmi place munca, mă împlineşte. Iar dacă dau rezultate care să bucure lumea, atunci, sînt şi mai satisfăcut. "Fanii au rămas în sufletul meu" - Ce mai simţi pentru Dinamo? - Nu pot uita ultimul meu meci, victoria cu 1-0 în Ghencea, cînd am fost aplaudat de toţi spectatorii. Fanii rămîn în sufletul meu, am lăcrimat la despărţire. - Mai ai doar 3 goluri pînă să ajungi pe podiumul puncherilor din istoria ligii. - Iar vorbim de recorduri? Bine, hai, fie, o să le dau şi pe astea. Sper. Dacă zic că le voi da pentru Dinamo se va interpreta, nu? 155 de goluri a marcat Ionel Dănciulescu în cariera sa pentru Dinamo în toate competiţiile 5 meciuri din 13 posibile jucase, pînă ieri, Dănciulescu la Hercules. El a şi marcat de două ori http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
52 Musafir(i)
52 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut