Ştiri Dinamo Bucureşti
11-13-2009, 08:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Turcu: "La Dinamo există probleme în vestiar!"
Acţionarul dinamovist recunoaşte faptul că în lotului roş-albilor există numeroase probleme şi salută gestul preşedintelui CA, Nicolae Badea, cel care s-a luat de Tamaş după meciul cu Rapid.
"La Dinamo sînt probleme în vestiar, nici acum nu e stins focarul. Jucătorii au pierdut campionatul trecut pe mîna lor. Aceste tensiuni trebuie să dispară", a declarat Turcu la Telesport. Oficialul dinamovist a lăudat gestul lui Nicolae Badea, cel care după meciul cu Rapid l-a criticat dur pe stoperul Gabriel Tamaş: "Cînd domnul Badea decide ceva, nu mai e cale de întoarcere. Chiar am rămas surpins după meciul cu Rapid cînd am auzit ce a spus. L-am luat în braţe şi l-am pupat, pentru că a spus lucrurilor pe nume. Nu ştiu ce se întîmplă cu Tamaş, însă atunci cînd un jucător care cîştigă 10 lei face ce a făcut el, atunci unul care ia 2 lei va fi nemulţumit şi va face la fel", a încheiat Turcu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
61 Musafir(i)
61 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut