Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-13-2009, 10:35 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Chirilă: "Toţi patronii din Liga 1 cred că se pricep la fotbal, dar nu e aşa"
Fostul tehnician a comentat implicarea şefilor de cluburi în organizarea echipei, spunînd că mulţi dintre conducătorii echipelor de club decid fără a şti ceva despre fotbal. Ionuţ Chirilă a adăugat că fiecare antrenor ar trebui să-şi treacă în contract o clauză specială prin care să ia bani mai mulţi atunci cînd echipa are de cîştigat, dar să dea bani la club cînd se înregistrează pierderi.

"Din păcate, lipsa de cultură sportivă a oamenilor care bagă bani în fotbal se vede. Au muncit atîta timp ca să facă bani din diferite capitole şi pierd o mare parte din bani în fotbal. Sînt mulţi care spun: eu bag banii, eu decid! Toţi au impresia că se pricep şi vor să comande. De aceea nu mai vreau eu să antrenez în România. Nu e normal ca altcineva să cumpere jucătorii şi eu să îi antrenez. Fiecare antrenor are propria filozofie de joc şi trebuie să am jucătorii cei mai buni pentru sistemul meu", a spus Ionuţ Chirilă.

Ionuţ Chirilă a comentat perioada neagră pe care o traversează echipa naţională a României, spunînd că marea problemă a fotbalului românesc este lipsa jucătorilor de valoare din campionatul intern.

"Eu îl înţeleg pe Răzvan Lucescu pentru selecţie. Nu e vorba de sentimentalism, e vorba despre modul în care jucătorii cu care a lucrat deja îl înţeleg şi aplică ceea ce vrea. Problema naţionalei este alta: în România nu se construiesc jucători şi echipe care să se lupte la un nivel înalt. La noi se plafonează repede. Unirea încearcă să bată acest complex, dar bazîndu-se pe forţă colectivă şi nu pe valori individuale. În ultimul timp s-a văzut că forţa colectivă e mai importantă. La Rapid aveam grupuri de jucători care se antrenau în bazinul de înot. Cînd a venit George Copos, primul lucru care l-a făcut a fost să construiască ProRapid. La echipa a doua aveam nişte jucători incredibili, din care Copos a scos apoi 12 milioane de dolari. Dacă jucam cu acea echipă în campionat, aveam 20 de puncte avans", a spus Ionuţ Chirilă la "Băieţii de la 7", pe Telesport.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-13-2009 10:35 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut