Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-13-2009, 10:49 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
"Nu ne afectează absenţa lui Mutu de la naţională!"

Conflictul Răzvan Lucescu - Adi Mutu s-a extins. Faptul că naţionala (şi aşa săracă în vedete) va fi văduvită de cel mai important fotbalist al său prin decizia antrenorului de a nu-l mai convoca i-a plasat pe sponsorii tricolorilor pe poziţii opuse. Grant McKenzie, vicepreşedinte de marketing la Ursus (sponsor principal al României), îl laudă pe Răzvan Lucescu şi spune că excluderea lui Mutu nu-l deranjează. Zilele trecute, Constantin Stroe (vicepreşedinte la Dacia, un alt sponsor al tricolorilor) ceruse însă, prin intermediul Evenimentului zilei, ca "Briliantul" să fie convocat din nou, acuzându-l pe Răzvan că e prea orgolios.

"Nu ne afectează absenţa lui Mutu"
-Domnule McKenzie, cât are de suferit Ursus de pe urma neconvocării lui Mutu?

-Noi susţinem naţionala. Dar antrenorul e singurul care decide cine joacă. Noi nu încercăm să influenţăm asta. Noi sponsorizăm echipa şi nu pe un jucător sau altul. Există cazuri când sponsorii au şi contracte individuale, dar nu e cazul nostru. Nu mă aştept ca lipsa lui Mutu de la naţională să ne afecteze imaginea.

"Răzvan îmi aminteşte de Ferguson"
-Care este cel mai bun fotbalist român?

-Sincer, nu am vreun jucător preferat. Înainte să vin în România îi ştiam pe cei mai importanţi, dar aveţi şi nişte jucători tineri care îmi plac: Pantilimon, câţiva de la Craiova, Bogdan Stancu şi mulţi alţii.

-Ce părere aveţi despre Răzvan Lucescu?
-Sunt impresionat de el. Îmi aminteşte de Alex Ferguson pe când era antrenor la echipa mea favorită, Aberdeen, cu care a câştigat câteva trofee importante înainte să plece la Manchester United. Apreciez foarte mult atitudinea pozitivă pe care o are, îmi place că pune accent pe bun-simţ şi disciplină la lot şi că promovează jucători tineri.

-Mulţi români şi-au pierdut încrederea în tricolori...
-Să vă spun un lucru amuzant. Când m-am mutat în Cehia, în 2000, cehii treceau printr-o perioadă proastă. Văzând ce jucători tineri aveau, am spus că, în scurt timp, Cehia va deveni o forţă a fotbalului european. Mi s-a spus că nu înţeleg fotbalul din Cehia, dar patru ani mai târziu au fost poate cea mai bună echipă de la EURO 2004. Apoi am ajuns în Spania şi le spuneam apropiaţilor că ibericii au o echipă senzaţională. Iarăşi mi s-a replicat că nu înţeleg că naţionala Spaniei nu câştigă niciodată nimic. Au câştigat EURO 2008. Treceţi printr-un moment dificil, dar văd că aveţi mulţi jucători tehnici, un selecţioner şi antrenori bine pregătiţi şi vă spun că o să fie bine. Lumea îmi spune că sunt amabil, că nu înţeleg fotbalul românesc, dar nu e prima dată când aud asta.

1,2 milioane de euro pe an primeşte FRF de la URSUS, sponsorul principal al echipei naţionale

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-13-2009 10:49 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut