Ştiri Steaua Bucureşti
11-14-2009, 01:27 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Bergodi: "Am vrut să fac pace între suporteri şi Gigi Becali, iar el m-a dat afară!"
Cristiano Bergodi, fostul antrenor al Stelei, a vorbit la GSP TV despre tehnicienii italieni care au antrenat în Liga I.
"Şi antrenorii români sînt foarte buni, dar noi italienii sîntem la fel de pricepuţi, avem şi avantajul bazei de la Coverciano. E greu de spus de ce acum nu mai sînt însă mulţi antrenori italieni în Liga I, poate e doar o conjunctură. Napoli încă este acolo şi face o treabă foarte bună. Italienii se adaptează foarte repede la viaţa din România. Mie mi-a plăcut foarte mult la Iaşi, la Cluj, la Bucureşti. Am avut multe de învăţat şi mi-am făcut treaba foarte bine aici. Am colaborat foarte bine cu toţi cei din conducere, indiferent unde am fost. Şi cu domnul Argăseală m-am înţeles bine pînă cînd am plecat", a spus Cristiano Bergodi la GSP TV. ...despre perioada petrecută la Steaua: "Eu am făcut totul posibil la Steaua, chiar şi să fac pace între suporteri şi Gigi Becali, iar el m-a dat afară pentru un egal cu Şerif. Eu nu puteam să promit titlul în acest an, acum era un moment de reconstrucţie, să căpătăm experienţă" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut