România "U21" - Letonia "U21"
11-15-2009, 09:08 AM
|
|||
|
|||
RE: România "U21" - Letonia "U21"
Emil Sandoi: "Jucatorii au avut o atitudine profesionista"
Selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, s-a aratat bucuros de victoria obtinuta de elevii sai in partida de la Buzau, impotriva reprezentativei similare a Letoniei, scor 4-1.
"Sunt bucuros pentru aceasta victorie. Eram ingrijorat inaintea meciului, pentru ca ne lipseau jucatori ca Torje, Alexe, Onicas, Rusescu si Ochirosi, dar inlocuitorii lor au avut o atitudine de fotbalisti profesionisti, iar acesta este aspectul care ma bucura cel mai mult. Si la Riga am facut una dintre cele mai bune partide, dar, din pacate, fotbalul este nedrept. Poate si astazi am fi meritat o victorie la un scor mai mare. Erau foarte importante cele trei puncte puse in joc, pe care le-am obtinut. Suntem in grafic, iar faptul ca astazi am avut doi debutanti: Hora si Papp, care au si inscris, inseamna ca am mai castigat alti doi jucatori", a declarat Emil Sandoi pentru Sport Total FM. "Letonia a reusit sa marcheze cam de aceeasi maniera ca la Riga. Mai avem de lucru la concentrare, pentru ca in momentul in care ne-am desprins categoric pe tabela de marcaj, turatia n-a mai fost aceeasi. Trebuie sa recunosc ca ne-am facut multe situatii de gol, multe nu am reusit sa le fructificam, din pacate." Sandoi nu exclude si ipoteza unei calificari la barajul pentru turneul final de pe pozitia secunda in clasamentul grupei noastre: "Mai e cale lunga pana la turneul final. Vom avea un meci cu Moldova, apoi o dubla cu Rusia, dar nu excludem si varianta unei calificari de pe locul doi." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut