Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-15-2009, 09:10 AM
|
|||
|
|||
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Emerich Ienei: "Am inceput tarziu revigorarea echipei nationale"
Fostul antrenor al Stelei si al echipei nationale a Romaniei, Emerich Ienei, saluta victoria obtinuta de tricolori in Polonia, dar crede ca nationala noastra a avut in fata o echipa modesta si un teren foarte prost.
"Am vazut o echipa a Romaniei bine organizata, o echipa in care jucatorii s-au concentrat bine si au avut o prestatie medie. Au intalnit si o echipa modesta pe un teren foarte greu, dar s-a vazut un spirit de lupta adevarat. Din pacate, ajungem greu la poarta si aici trebuie sa se lucreze", a declarat Emerich Ienei pentru Sport Total FM. Remarcatii fostului tehnician au fost portarul Costel Pantilimon si Cristi Tanase: "Pantilimon mi-a placut intotdeauna si sper sa devina un portar de mare valoare, iar Tanase cred ca este un jucator pe care poti sa contezi, asta daca el isi da seama ca nu este Mutu sau alticineva, ci este Tanase si trebuie sa-si faca treaba. Este prea tarziu ca am inceput revigorarea echipei nationale. Poate era mai bine ca meciurile acelea oficiale sa fie folosite pentru a rula psihologic jucatorii." Referitor la posibila neconvocare a lui Adrian Mutu la nationala mare in viitor, Emerich Ienei a spus: "Trebuie sa vorbesti cu jucatorul intre patru ochi, sa ai putere de convingere si sa ii explici ca nu este totul in echipa si ca prin echipa poate deveni si mai valoros. Prin aceste discutii poti recastiga o valoare." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut