Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-15-2009, 09:12 AM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Lita Dumitru: "Rezultatul cu Polonia e meritoriu, dar intamplator"

Fosta glorie a Stelei si a Rapidului, Lita Dumitru, apreciaza victoria nationalei in Polonia, insa crede ca fotbalul romanesc are nevoie de un plan pentru a evolua in viitor, fara acesta neexistand sanse de a realiza ceva in urmatorii cinci ani.

"Este un rezultat bun, au fost doua echipe care n-au avut celebritati si valori sonore, doua echipe in reconstructie. Totusi, eu spun ca nu avem nicio sansa in urmatorii cinci ani sa facem ceva la echipa nationala daca nu vom face un plan, ca intr-o perioada de timp sa investim in infrastructura, sa cream conditii de antrenament pentru copii si juniori si asa mai departe", a declarat Lita Dumitru pentru Sport Total FM.

Referitor la viitorul lui Adrian Mutu la nationala, acesta a precizat ca prima noastra reprezentativa nu se afla intr-o pozitie atat de buna ca sa se poata lipsi de aportul unui astfel de jucator: "Rezultatul este meritoriu, dar intamplator. Echipa nationala trebuie sa ii aiba pe Mutu, Chivu si valorile fotbalului romanesc. Nu suntem atat de in fata ca sa ne indepartam valorile, trebuie sa ni le apropiem. Faptul ca Mutu a avut iesirile acelea, inseamna ca sunt vinovati si cei care i-au permis sa le aiba. Nu ne putem sa ne permitem sa renuntam la ei. Sa nu ne batem joc de fotbalistii nostri!"

"Sunt pentru o schimbare la FRF. Pe langa Lupescu si Prunea sa vina si altii. Nu mai este vremea celor de 50 de ani, celor ca mine. Trebuie sa vina tinerii, iar la echipa nationala sa nu mai decida unul singur. Razvan Lucescu sa se consulte cu mai multi oameni. Am auzit ca nu va fi o catastrofa daca nu ne vom califica, dar eu zic ca va fi. Cred ca Mircea Sandu o sa inteleaga ca a venit timpul sa ramana un presedinte onorific, sa-l ia pe Gica Popescu, pe Hagi. Ar mai fi si Moldo, Stelea si altii. Atunci cand suna cineva la FRF sa-i cunoasca pe cei care sunt acolo. Acum, cine il cunoaste pe Kassai?", a declarat Lita Dumitru referitor la viitoarele alegeri de la Federatia Romana de Fotbal, din 2010.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-15-2009 09:12 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut