Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-15-2009, 09:13 AM
|
|||
|
|||
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Razvan Lucescu: "Suntem pe un drum bun!"
Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu, s-a aratat multumit de victoria obtinuta de tricolori in Polonia, scor 1-0, reamintind faptul ca, de la venirea sa, prima reprezentativa de fotbal a tarii a inregistrat patru victorii, doua egaluri si o singura infrangere.
"Noi traim intr-o tara in care suntem obisnuiti sa demolam, pentru ca ne e greu sa construim. Sigur ca sunt elemente negative, se poate discuta mult, dar echipa asta din sapte meciuri are patru victorii, doua rezultate de egalitate si o infrangere, iar cinci meciuri au fost in deplasare. Echipa asta incearca sa se formeze, pe baza unor rezultate bune. Ganditi-va ca sunt trei zile de pregatire, nu poti face spectacol", a declarat Razvan Lucescu pentru Sport Total FM. "In momentul de fata, echipele noastre de club intampina dificultati cu echipe de nivel mediu, jucatorii din strainatate evolueaza din ce in ce mai putin, iar pe fondul acestor probleme incercam sa construim, cat si pe fondul unei atmosfere ostile." Selectionerul Romaniei a precizat care au fost punctele forte in partida din Polonia: "Sunt multumit pentru ca avem o serie buna, cu rezultate pozitive. Si din infrangeri te dezvolti, te ajuta sa cresti. Mi-a placut atitudinea, daruirea, organizarea pe faza defensiva, presingul, cateva bune ocazii, modul in care ne-am organizat dupa pierderea mingii. Nu mi-a convenit ca n-am gestionat bine finalul de meci, ultimele 20 de minute. Sunt multumit de cei care au fost astazi pe teren. Nu poti spune ca este un meci amical. Rezultatul acesta iti ramane in minte pentru urmatoarele luni, pana la viitorul meci. Prin acesta traiesti. De aceea trebuie sa fim pregatiti sa luptam cu orice pret si sa obtinem cat mai mult din orice meci. Suntem pe un drum bun!" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut