Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-15-2009, 09:32 AM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Daniel Niculae: "Îmi era dor"

Daniel Niculae e fericit că a revenit la naţională cu gol şi spune că i-au lipsit şedinţele lui Lucescu

- Daniel, eşti mai bucuros pentru gol sau pentru rezultat?
- Normal că e mai importantă victoria. Mă bucur că am înscris, orice atacant se simte bine cînd dă gol. Îl dedic în primul rînd tatălui meu.

- Se consolidează un nou atac la naţională, Marica-Niculae?
- Sigur, în această seară ne-au reuşit cîteva faze, mai ales cea de la gol, plecată de la Ciprian, mai rămîne să şi perfecţionăm cîte ceva. Şi cu Gigel m-am înţeles bine şi logic că Răzvan va decide în ce formulă şi în ce sistem vom juca.

- Selecţionerul spunea că nu aţi mai lucrat împreună din anul 2006.
- E adevărat şi chiar îmi era dor de o şedinţă tehnică a lui Răzvan şi de felul în care pregăteşte el meciurile.

- Te-ai tachinat cu colegii tăi polonezi de la Auxerre, îi aştepţi acum în Franţa?
- Normal că voi intra cu pieptul umflat în vestiar. Şi poate că o să le reamintesc unora şi de acel 1-1 de la Paris, la care, din păcate, eu nu am participat.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-15-2009 09:32 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut