Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-15-2009, 09:32 AM
|
|||
|
|||
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Daniel Niculae: "Îmi era dor"
Daniel Niculae e fericit că a revenit la naţională cu gol şi spune că i-au lipsit şedinţele lui Lucescu
- Daniel, eşti mai bucuros pentru gol sau pentru rezultat? - Normal că e mai importantă victoria. Mă bucur că am înscris, orice atacant se simte bine cînd dă gol. Îl dedic în primul rînd tatălui meu. - Se consolidează un nou atac la naţională, Marica-Niculae? - Sigur, în această seară ne-au reuşit cîteva faze, mai ales cea de la gol, plecată de la Ciprian, mai rămîne să şi perfecţionăm cîte ceva. Şi cu Gigel m-am înţeles bine şi logic că Răzvan va decide în ce formulă şi în ce sistem vom juca. - Selecţionerul spunea că nu aţi mai lucrat împreună din anul 2006. - E adevărat şi chiar îmi era dor de o şedinţă tehnică a lui Răzvan şi de felul în care pregăteşte el meciurile. - Te-ai tachinat cu colegii tăi polonezi de la Auxerre, îi aştepţi acum în Franţa? - Normal că voi intra cu pieptul umflat în vestiar. Şi poate că o să le reamintesc unora şi de acel 1-1 de la Paris, la care, din păcate, eu nu am participat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut