Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-15-2009, 04:56 PM
Mesaj: #264
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Paszkany: "În România nu am găsit un antrenor care să ne dea încrederea că putem sărbători un nou titlu"

Finanţatorul echipei, Arpad Paszkany, a explicat şi de ce a survenit înlocuirea lui Conceicao cu Mandorlini, deşi CFR Cluj se află pe primul loc al Ligii I: "Jocul nostru m-a pus pe gânduri şi am simţit nevoia unei schimbări, cu toate că nu este neapărat obligatoriu să vină rezultatele de pe o zi pe alta. Am riscat şi ştim că noua bancă tehnică nu are prea multe zile să pregătească următorul joc. I-am mulţumit lui Conceicao pentru aportul său la CFR Cluj, mai ales că a venit într-un moment dificil şi a câştigat două trofee. Am avut o listă cu trei antrenori la care ne-am gândit, toţi sunt străini, dar l-am ales pe Mandorlini, datorită rigurozităţii sale. În România nu am găsit un antrenor care să ne dea încrederea că putem sărbători un nou titlu".

Paszkany a indicat cine poartă răspunderea ultimelor rezultate, dar s-a referit şi la performanţele pe care le vrea din momentul numirii lui Mandorlini: "Jucătorii sunt principalii vinovaţi pentru ultimele rezultate, dar le-am cerut un singur lucru, ca atunci când ies de pe teren să se uite în oglindă şi să fie mulţumiţi că au dat tot ce au putut. De când investesc la CFR nu am regretat numirea niciunui antrenor cu excepţia unuia, care este Duşan Uhrin. Stilul său nu s-a pliat pe echipa noastră. Trebuie să facem o treabă bună împreună cu Mandorlini. Pentru noi este important să mergem pe calea pe care am deschis-o acum opt ani".

Andrea Mandorlini are 49 de ani şi ca jucător a evoluat la Torino, Atalanta, Ascoli, Internazionale Milano şi Udinese. Italianul şi-a început cariera de antrenor în 1993, la Manzanese, echipă din Serie D, dar a mai pregătit echipele Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena şi Sassuolo. Mandorlini este cel de-al treilea antrenor italian care o pregăteşte pe CFR Cluj, după ce ardelenii au mai fost antrenaţi de Cristiano Bergodi şi Maurizio Trombetta.

Clubul CFR Cluj a anunţase sâmbătă că înţelegerea cu portughezul Antonio Conceicao a fost reziliată de comun acord.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-15-2009 04:56 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut