Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-16-2009, 05:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Radulescu: "Daniel Niculae a aratat siguranta, nu mai sare mingea din el"
Directorul Scolii Federale de Antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Radulescu, il numara pe Daniel Niculae printre remarcatii partidei amicale dintre echipa nationala a Romaniei si reprezentativa similara a Poloniei.
Fostul selectioner a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca a remarcat o imbunatatire in jocul atacantului de la Auxerre, care are un control mai bun al mingei si o viziune mai buna asupra jocului. Radulescu i-a mai remarcat si pe portarul Costel Pantilimon si pe mijlocasul Cristian Tanase. "Sunt parti pozitive si negative ale meciului de aseara (n.r. sambata seara). Rezultatul este pozitiv si de palmares. Este important acest 1-0, pentru ca Polonia va fi gazda viitorului Campionat European. Terenul a fost unul mai special, mai afanat si mai moale, facand ca nivelul tehnico-tactic sa nu fie asa de ridicat. Au fost si unele intrari mai tari, au mai intrat pe teren si echipele medicale ale celor doua formatii, insa nu a fost ceva iesit din comun. Ma bucur ca antrenamentele se transfera in joc, adica jucatorii pun un aplicare in meciuri ce repeta inainte. Chiar am vazut niste antrenamente ale lui Razvan Lucescu efectuate la Mogosoaia si ma bucur ca jucatorii au reusit sa puna in aplicare ce au exersat. Mie mi-au lasat o impresie buna Pantilimon si partial Tanase. Cristi Tanase mi-a placut mai mult in prima repriza, mai exact in primele 25 de minute, cand le spuneam lui Didi Prodan si Cristian Pustai ca acest baiat parca joaca dintotdeauna in echipa nationala. Daca va continua la fel, va ajunge un jucator de baza la echipa nationala. Eu zic ca ei doi ar putea fi socotiti castigurile echipei din meciul cu Polonia, in sensul de perspective. Ar mai fi Daniel Niculae, care a aratat siguranta. Nu mai sare mingea din el, o pune jos si mai ridica capul din pamant. Nu putem cere un nivel foarte ridicat. Ma surprind comentariile lui Puiu Iordanescu, cel care din calitate de fost selectieenr a spus ca a fost un meci urat. Nu a fost un meci urat, ci unul disputat", a declarat Mircea Radulescu, in cadrul emisiunii “Gol dupa gol”. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut