Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-16-2009, 05:30 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Radulescu: "Am fost surprins sa vad ca polonezii ne-au aplaudat imnul"

Fostul selectioner Mircea Radulescu sustine ca a fost surprins atunci cand a constatat ca suporterii polonezi de la meciul amical dintre Polonia si Romania au aplaudat imnul "tricolorilor".

Directorul Scolii Federale de Antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca initial a crezut ca reactia fanilor formatiei gazda este pricinuita de altceva si ca i-au trebuit cateva clipe ca sa isi dea seama care era motivul aplauzelor.

"Spectatorii polonezi au aplaudat imnul nostru. Eu chiar ma uitam sa vad, credeam ca aplauda altceva, dar am fost surprins sa constat ca era imnul nostru cel aplaudat de ei. Avem multe de invatat de la ei si cred ca spectatorii romani nu ar mai trebui sa fluiere imnul echipelor adverse atunci cand se joaca meciuri internationale in Romania", a declarat Mircea Radulescu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-16-2009 05:30 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut