Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-16-2009, 05:37 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Cristian Pustai: "Am renuntat la un botez in familie pentru a onora invitatia la meciul Romaniei"

Antrenorul echipei Gaz Metan Medias, Cristian Pustai, considera ca echipa nationala a Romaniei a fost superioara reprezentativei similare a Poloniei in meciul amical de sambata seara, castigat de “tricolori” cu scorul de 1-0.

Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca a renuntat la un botez in familie pentru a putea onora invitatia lansata de Federatia Romana de Fotbal la partida de la Varsovia.

"M-am bucurat de invitatia primita de la Ionut Lupescu la meciul cu Polonia. Am renuntat la un botez in familie ca sa simt aceasta atmosfera, sa ma simt roman si sa fac deplasarea la Varsovia. Eu zic ca pe toata durata partidei s-a vazut superioritatea echipei Romaniei, in organizarea jocului si la concretizarea situatiilor pe tabela de marcaj. Atmosfera a fost foarte buna si jucatorii si-au dorit victoria, chiar daca au fost conditiile acestea, cand terenul acela arata mai rau decat cel de la Medias, daca pot sa fac o asemenea comparatie. Pe toata durata partidei, chiar daca Polonia era condusa, nu am auzit trivialitati din poartea suporterilor echipei gazda. Jucatorii polonezi aveau si executii hilare, din cauza terenului, au fost pase gresite si mai multe erori, dar lumea a privit partida ca pe un spectacol sportiv", a declarat Cristian Pustai, in cadrul emisiunii “Gol dupa gol”.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-16-2009 05:37 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut