Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Sportul Studenţesc
08-04-2009, 10:46 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-04-2009 10:46 PM de Sebi Raducu.)
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Dacian Varga: Nu voi ramane la Sportul Studentesc!

Invitat la video-chatul moderat de Daniel Marton pe http://www.sportlaminut.ro, Dacian Varga, vedeta Sportului Studenţesc, a declarat că a primit asigurări din partea patronului Vasile Şiman că va părăsi Regia până la încheierea perioadei de transferuri.

Varga a precizat că va cântări cu atenţie ofertele şi va alege echipa care îl doreşte cel mai mult: "Domnul Şiman mi-a zis să nu îmi fac griji, că nu voi rămâne la Sportul în continuare. Până la încheierea perioadei de transferuri voi şti la ce echipa voi evolua. Pot să joc şi la Steaua şi la Dinamo, oriunde, atâta timp cât esti jucator profesionist şi nu amator. De la Rapid am avut o ofertă în urmă cu un an jumate. Personal, îmi doresc să joc la echipa care mă doreşte cel mai mult. Ţin în continuare legătura cu colegii de la Unirea, am rămas prieten cu mai mulţi jucători din echipă şi sper să jucăm din nou împreună".

Chiar dacă negocierile dintre Sportul şi Unirea Urziceni au fost întrerupte, Varga spune că mai sunt şanse să continue la Unirea Urziceni, dar că totul depinde de conducerile celor două cluburi: "Mai există şanse să joc la Unirea, dar totul depinde de conducătorii celor două cluburi! Nu e nicio diferenţă între Sportul şi Unirea în privinţa antrenamentelor, doar că una joacă în Liga Campionilor, iar celalta în Liga a II-a. La Urziceni a rămas acelaşi grup unit, iar noii jucători au experienţă şi se vor acomoda repede! Si eu am fost primit bine, după două-trei zile de la transfer. Mi-ar plăcea să joc cu un contract ferm, să nu mai fiu împrumutat şi apoi să mă întorc la echipa de bază. Nu mă deranjează, dar e mai bine să fie totul pus la punct, de la început. Dacă mă întorc la Unirea şi vom juca cu Barcelona în grupele Ligii, ar fi un meci ca oricare altul".

Fotbalistul Sportului a spus că Dan Petrescu a fost antrenorul cu care a lucrat cel mai bine, dar i-a lăudat şi pe tehnicienii care au antrenat clubul din Regie în trecut: "Fiecare antrenor are propriul stil, dar cel mai bine m-am simţit cu Dan Petrescu. Şi cu Andone sau Balint m-am înţeles bine când antrenau Sportul. Antrenorul cu care lucrezi, în general, trebuie să ştie cum să vorbească cu tine, să îţi spună care sunt sarcinile în echipă, să ia jucătorii în şedinte separate sau colective, şi cel mai important, să ştie să te motiveze. Nu pot face o comparaţie între Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, amândoi sunt tineri, muncitori şi profesionişti".

Chiar dacă a revenit la Sportul Studenţesc după câştigarea campionatului cu Unirea Urziceni, Dacian Varga a rămas în atenţia selecţionerului României. În perspectiva meciului amical cu Ungaria, din 12 august, Varga a fost monitorizat de Diego Longo în cantonamentul "studenţilor" din Italia, la partida amicală cu Cesena, Răzvan Lucescu având nevoie de un mijlocaş stânga pentru a suplini absenţa lui Cristi Tănase.

Liga2.ro
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 08-04-2009 10:46 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-08-2009, 01:02 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-12-2009, 07:00 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 10:15 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-13-2009, 09:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 09:23 PM