Ştiri Dinamo Bucureşti
11-16-2009, 07:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Valorează două-trei milioane, a fost cel mai bun de la Dinamo"
Impresarul lui Gabriel Torje, Cristea Opria, dezvăluie că mai multe grupări importante din vest s-au arătat interesate de serviciile clientului său şi consideră că suma de transfer a mijlocaşului va depăşi două milioane de euro.
"Nu am dat nimănui DVD-uri cu Torje, i-am făcut cîteva înregistrări pe care i le-am dat doar lui. Au existat contacte pentru el, două sau trei cluburi importante din vest m-au întrebat în ce condiţii ar putea să-l ia, dar mai multe pot să vă spună cei de la club. E normal ca Gabi să fie căutat, eu le-am transmis celor interesaţi ce contract are şi alte detalii care mi-au fost solicitate. Am fost sunat şi de către un turc după meciul tur cu Galata din Europa League şi respectivul mi-a spus că i se pare un fotbalist interesant, dar nu am mai aflat ulterior absolut nimic. Cred că suma în cazul unui eventual transfer se ridică la două - trei milioane de euro, Torje a fost cel mai bun jucător al roş-albilor în acest sezon, peste toţi din echipă şi nu uitaţi că nu a împlinit încă 20 de ani", a spus Opria pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut