Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-16-2009, 09:13 PM
Mesaj: #268
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Un antrenor la 12 etape pentru CFR

Andrea Mandorlini a ajuns sâmbătă la Cluj şi a semnat un contract de antrenor până la vară, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Mandorlini va primi 200.000 de euro pentru retur şi o primă de 400.000 de euro dacă ia titlul.

Cu toate acestea, Mandorlini are de ce să-şi ţină bagajele la uşă. Noii săi şefi de la CFR şi‑au făcut un obicei din a sacrifica fără remuşcări şi destul de repede tehnicienii. Predecesorul său, Conceicao, a fost înlăturat, deşi şi-a îndeplinit toate obiectivele, iar echipa era pe primul loc în Liga I.

Primul a păţit-o Ioan Andone. Deşi în sezonul 2007-2008 a cucerit titlul şi Cupa, "Fălcosul" n-a mai apucat să culeagă şi roadele, mai precis să antreneze în Liga Campionilor, fiind demis după doar şase etape din campionatul 2008-2009, după un 0-0 în Gruia cu Poli Iaşi. Nici urmaşul său, Maurizio Trombetta, nu "a făcut prea mulţi purici" în Gruia. Deşi echipa a făcut senzaţie în Ligă, Trombetta a plătit cu postul parcursul poticnit din Liga I, acolo unde CFR a încheiat turul la şase puncte de prima clasată.

Uhrin a stat numai cinci meciuri
În locul său a fost numit, printr-un artificiu menit să dribleze regulamentul, Dusan Uhrin jr, angajat consilier al antrenorului principal din acte, Alex Jindra. Cei doi cehi nu s-au pliat pe stilul latin al echipei şi au fost înlăturaţi după doar cinci etape din retur. Culmea, după un succes clar pe teren propriu, 3-0 cu FC Vaslui, meci la care fusese invitat (premeditat?) şi Conceicao, portughezul care urma să-i ia locul a doua zi. În sfârşit, lusitanul a avut şi el aceeaşi soartă, fiind demis de pe primul loc din cauza jocului neconvingător şi a faptului că şi-a pierdut autoritatea în vestiar. Oare Mandorlini cât va rezista?

A semnat în câteva minute
În vestiarul lui CFR se vorbeşte din nou italiana, la 11 luni după despărţirea de Maurizio Trombetta. Ieri, italianul, care şi-a adus şi trei colaboratori din "Cizmă", a fost prezentat oficial. "Am ales proiectul, nu banii, deoarece proiectul şi ambiţiile sunt foarte stimulative. Sunt onorat că am fost ales s-o antrenez pe CFR", a fost prima mărturisire a lui Mandorlini, convins să accepte slujba în doar câteva minute. "Mi-au fost suficiente câteva minute să discut cu oficialii clubului pentru a ajunge la un acord. Ştiu că aici principalul obiectiv este campionatul şi de aceea îmi propun ca de acum înainte să câştigăm fiecare meci şi să le insuflu jucătorilor atitudine de învingători", a adăugat Mandorlini.

Sfaturi de la Zenga
O mână de ajutor la angajarea lui Mandorlini le-a dat celor de la CFR şi Zenga, fost tehnician la rivalele Steaua şi Dinamo. "Înainte să vin aici, am vorbit cu Walter Zenga. El mi-a dat cele mai multe informaţii despre campionatul românesc. De asemenea, am mai discutat cu Trombetta şi cu Bergodi. Opiniile celor trei m-au făcut să accept oferta de la CFR", a dezvăluit noul antrenor din Gruia.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-16-2009 09:13 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut