Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
11-16-2009, 09:43 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Cristi Dulca: "Ne-au vînat!"

Clujul acuză arbitrajul şi circul din repriza secundă, cînd un brancardier s-a plîns că a fost lovit la ficat de un jucător de la "U".

"U" Cluj digeră greu egalul de la Tîrgu Mureş. "Şepcile roşii" au avut meciul în mînă, au condus cu 2-0 la pauză după o primă repriză în care şi-au pus adversarul la respect. Partea secundă a adus o schimbare radicală de ritm, însă clujenii susţin că aceasta a fost dictată de centralul Ghimbăşan. "Am avut 2-0 la pauză, pe fondul unui joc bun. A venit însă acel penalty inexistent, care a schimbat faţa jocului. Am fost vînaţi după pauză, pe lîngă lovitura de la 11 metri, arbitrul ne-a mai şi umplut de cartonaşe galbene", a declarat ieri Cristi Dulca, uluit şi de spectacolul din teren ce-a urmat golului de 2-2. "L-am văzut pe brancardier alergînd spre margine şi ţinîndu-se de abdomen. Apoi s-a prăbuşit. Dacă era lovit la ficat sau la stomac, cum au acuzat mureşenii, nu cred că alerga pînă la tuşă. Rămînea acolo, lat! Eu, sincer, am crezut că a suferit un şoc, ceva, că i s-a făcut rău. Nu l-a lovit nimeni de la noi", a mai spus Dulca. foto: Cu Dulca pe bancă, clujenii au bătut pe Jiul (2-0) şi au remizat cu UTA (1-1) şi Tg. Mureş (2-2) dintre candidatele la promovare.

Actor versat
Mureşenii l-au acuzat la finalul partidei pe fundaşul Nicolae Muşat că l-ar fi lovit pe un brancandier cu piciorul în ficat, acesta fiind dus cu ambulanţa la spital, însă înregistrările video arătat o simulare demnă de un actor versat. Mai mult decît atît, doar Andrei Niţu era prin preajmă în acele momente, dar se afla cu spatele la brancardier, neavînd cum să-l lovească cu piciorul!

"Nu ştiu ce s-a întîmplat, nu înţeleg nici ce au avut cu Muşat. S-a văzut clar cum acel brancardier simulează. Am înţeles că şi la meciul cu Jiul acelaşi individ a acţionat în acelaşi mod. De ce nu spun cei de la Tîrgu Mureş cum ne-a furat arbitrul, de japcă?", a spus fundaşul Niţu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 11-16-2009 09:43 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut