Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-16-2009, 10:10 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Marian Iancu: "O nationala ermetic inchisa nu naste competitie interna"

Presedintele Timisoarei, Marian Iancu, crede ca selectionerului Razvan Lucescu nu ar trebui sa i se ceara calificarea la Campionatul European din 2012, in acest fel acesta putand sa-si indrepte atentia si spre jucatorii tineri din campionatul intern.

"La nationala vreau sa vad o logica, in ceea ce inseamna echipa actuala si cea viitoare, in ceea ce priveste selectia, iar atunci cand o sa o vad, il voi sustine pe Razvan Lucescu. Chiar daca sunt subiectiv, eu spun ca aceasta logica incepe cu un portar de talie, asa cum este Pantilimon sau, daca vreti, Tatarusanu. In rest, de-aici incolo e vorba de inspiratia antrenorului si de ceea ce ne vor rezerva sortii, in componenta grupei. Mi-a placut circulatia mingii in partida cu Polonia, am vazut spirit de sacrificiu, dar am vazut si jucatori in care nu cred. Nu este bine sa-l incarcam pe Razvan cu obiectivul de a merge la Campionatul European din 2012, pentru ca va fi foarte greu sa-l indeplineasca. Eu mi-as dori un time-out pentru el, pentru ca nu va putea sa joace tot cu Apostol sau cu Ghioane, intrucat acestia vor avea o varsta inaintata. Eu nu pot sa le spun jucatorilor mei Scutaru, Luchin, Latovlevic, Pantilimon sa traga pentru echipa nationala pentru ca acolo sunt jucatori de obiectiv, de aceea vreau un time-out pentru Lucescu. Ei au trecut de varsta pentru nationala de tineret si ar trebui sa bata la portile nationalei mari. O echipa nationala ermetic inchisa nu naste competitie interna. Lipsa presiunii de obiectiv ii da lejeritatea selectionerului sa provoace tinerii, sa provoace cluburile. De aceea vand sarbii jucatori pe sume colosale, pentru ca fotbalistii lor trec prin echipa nationala, nu ca la noi, care se vand direct in strainatate si apoi ajung la prima reprezentativa", a declarat Marian Iancu pentru Sport Total FM.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-16-2009 10:10 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut