Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
11-16-2009, 10:11 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Dumitru Dragomir: "Multi arbitri din Romania nu au valoare"

Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, il considera pe seful Comisiei Centrale a Arbitrilor nevinovat in ceea ce priveste situatia arbitrajului romanesc. Acesta subliniaza faptul ca erorile savarsite de cavalerii fluierului s-au indreptat numai impotriva anumitor echipe.

"L-am invitat si pe Vasile Avram la aceasta Adunare Generala, dar le-am spus presedintilor de cluburi sa nu se ia de el, pentru ca nu exista pe ordinea de zi o discutie referitoare la arbitraj. Pana la urma s-a convenit ca Vasile Avram nu are nicio vina, el a gasit arbitrii formati de altii, nici macar nu i-a delegat el, ci o comisie. Ani de zile arbitrajul romanesc n-a mai fost platit, numai de vreo trei ani de cand am marit baremurile exista o emulatie ca tinerii sa-si doreasca sa devina arbitri. Multi cavaleri ai fluierului de la noi n-au valoare, iar altii au fost fortati, avand pile. Avram a venit intr-o perioada grea, arbitrajele au avut greseli pentru aceleasi echipe si de-aici a venit necazul. Unii conducatori m-au acuzat ca spun doar de Dinamo, dar eu am fost supervizor la acele partide in care arbitrii au gresit", a declarat Dumitru Dragomir pentru Sport Total FM.

Referitor la viitorul contract privind drepturile de televizare ale partidelor din Liga I, presedintele LPF a precizat: "O sa mai vina bani, usor-usor, pentru ca muncim pe mai multe fronturi. Din 2011 au drept de preemptiune cei care detin drepturile in prezent, iar daca nu vor castiga tot ei atunci vom face un alt contract. Daca am pastra contractul acesta am fi eroi nationali. Dupa cum simt, criza asta nu va trece la noi in urmatorii 2-3 ani."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 11-16-2009 10:11 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut