Ştiri Politehnica Iaşi
11-16-2009, 10:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
"Mai putem lua şase puncte pînă la finalul turului"
Tehnicianul primdivizionarei din Copou este convins că pînă la sfîrşitul sezonului de toamnă echipa sa va mai obţine cel puţin încă şase puncte.
"Sper să trecem peste toate problemele din ultima perioadă. Cred că mai putem obţine măcar două victorii în 2009. Trebuie să cîştigăm în primul rînd meciurile de pe teren propriu, cu Pandurii şi cu Bistriţa. Oricum, noi vom pregăti toate jocurile la victorie, pentru că aşa este normal. Totuşi, trebuie înţeles că nu putem merge cu jumătăţi de măsură. Am spus încă de la venirea mea la Iaşi că am nevoie de 20‑21 de jucători, dintre care trei portari. Dar acei jucători pe care îi am în lot, trebuie să dea totul pe teren pentru echipă", a declarat antrenorul principal al moldovenilor. Petre Grigoraş a precizat că nu i se pare normal să fie acuzat indirect, prin atacuri aduse colaboratorilor săi. "Am auzit în ultima vreme că rezultatele proaste ar fi din cauza antrenorului cu portarii, Dan Moţei, şi a preparatorului fizic, Gheorghe Avram. Lui Moţei i se reproşează că din cauza lui nu mai apără bine portarii, iar lui Avram că am căzut fizic în reprizele secunde ale unor jocuri. Vreau să spun foarte clar un lucru: dacă are cineva ceva să‑mi reproşeze, să mi-o spună în faţă. Să nu se mai vorbească pe la colţuri! Dan Moţei este unul dintre primii trei antrenori de portari din Liga I şi se bate cu oricine pentru acest post. La fel şi profesorul Avram, foarte bine pregătit şi, în plus, şi experimentat. Nu tot ei erau în staf şi atunci cînd am cîştigat atîtea meciuri în primele etape? Este incredibil să ataci antrenorul cu portarii sau preparatorul fizic pentru că echipa nu are rezultate. Cred că de fapt ţinta sînt eu. Aştept să mi se spună în faţă orice nemulţumire, nu să‑mi fie atacaţi colaboratorii, oameni pe care îi cunosc foarte bine şi am lucrat excelent cu ei", a mai menţionat tehnicianul Politehnicii Iaşi. Reveniţi sîmbătă la antrenamente, după carantina impusă lunea trecută de Direcţia de Sănătate Publică, jucătorii din Copou se gîndesc deja la partida din runda a 15-a, de la Braşov, de la sfîrşitul săptămînii viitoare. Nu s-au prezentat la şedinţă a săptămînii cei patru fotbalişti cu probleme medicale mai vechi - Negru, Milea, Miclea şi Buta, dintre aceştia doar ultimii doi avînd şanse să devină apţi pînă la confruntarea de sub Tîmpa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)
26 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut