Ştiri Oţelul Galaţi
11-17-2009, 06:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Munteanu vrea un rezultat pozitiv cu Unirea Alba Iulia, deşi are multe absenţe în lot
Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, că are multe probleme de efectiv înaintea partidei cu Unirea Alba Iulia din etapa a 14-a a Ligii I, dar, cu toate acestea, vrea să obţină un rezultat pozitiv.
"Depinde doar de noi ce vom face cu Unirea Alba Iulia. Am foarte multe absenţe şi nu îmi cad bine deloc plecarea lui Kolev şi accidentarea lui Iorga de la naţionala de tineret. Nu am ce face şi trebuie să aliniez un "11" care să scoată un rezultat pozitiv", a spus Munteanu. Antrenorul s-a referit şi la situaţia financiară dificilă a gălăţenilor: "Atât eu, cât şi fotbaliştii nu am mai primit niciun ban din iulie. Eu am înţeles situaţia, suntem bărbaţi şi trebuie să trecem peste această situaţie pentru că nu avem ce face. Ştiu că Răzvan Lucescu sau Rednic au adus ei odată bani de acasă pentru jucători, dar ar fi culmea să mai aduc şi bani să-mi plătesc munca. Nu sunt de acord cu ce au făcut ei, dar poate că au avut conturile mult mai pline decât mine". Fostul internaţional şi liderul numărului de selecţii la echipa naţională nu este de acord cu ceea cea a făcut Săpunaru la revenirea din Polonia, dar susţine că astfel de lucruri nu sunt chiar neobişnuite: "Nu e o tragedie ce a făcut Săpunaru, chiar dacă eu nu sunt de acord. Unii mai beau câte ceva după meciuri, o bere, un vin. E nepălăcut, dar după jocuri se mai întâmplă. Poate că nu ies mereu la suprafaţă. O să suporte consecinţele". Munteanu s-a declarat surprins de faptul că Dumitru Dragomir a fost singurul candidat la şefia LPF şi nimeni nu a avut curajul să îl înfrunte, dar i-a transmis oficialului una din doleanţele gălăţenilor: "Dacă l-au votat preşedinţii în proporţie de 99% înseamnă ce e bun. Poate ne ajută şi pe noi să punem nocturnă". Partida dintre Unirea Alba Iulia şi Oţelul Galaţi, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la 14:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut