Ştiri Oţelul Galaţi
11-17-2009, 06:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Marius Stan: "Este un joc pentru supravieţuire"
Directorul general al Oţelului, Marius Stan, a precizat că în meciul cu Unirea Alba Iulia ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate: "De regulă, meciurile în care am fost favoriţi le-am pierdut, deci un punct ar fi bun. Este un joc pentru supravieţuire. Este o realitate, am ajuns acolo şi trebuie să scăpăm cât mai repede de această situaţie". Oficialul a dezvăluit că portarul bulgar Stoian Kolev a plecat în ţara sa natală fără să anunţe pe nimeni şi a arătat un comportament de mercenar.
Marius Stan a vorbit şi despre alegerile de la LPF şi a spus că Dumitru Dragomir era foarte greu de bătut în această perioadă de criză, când banii de la ligă salvează multe echipe. Oficialul a menţionat că nu ar fi tentat să ocupe postul de preşedinte la LPF, dar nu ar spune nu salariul de 15.000 de euro pe care îl încasează Dumitru Dragomir. Partida dintre Unirea Alba Iulia şi Oţelul Galaţi, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la 14:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut