Ştiri Farul Constanţa
11-17-2009, 08:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Farul Constanţa
A revenit Ene
Absent nemotivat la antrenamentul de duminică, atacantul Marius Ene a ajuns abia ieri la prânz la Constanţa.
"Eu am fost anunţat după meciul de la Rm. Sărat că trebuie să ne prezentăm la antrenament luni, la ora 15.00, şi nu am ştiut de modificarea programului", a explicat Ene, care riscă o amendă substanţială. De la şedinţa de pregătire de a ieri au lipsit fundaşul Diogo, care a suferit o ruptură musculară şi va fi indisponibil cel puţin două săptămâni, şi atacantul Chico, care va absenta o săptămână din cauza unor dureri la spate. În plus, mijlocaşul Cosmin Matei nu a încheiat antrenamentul, resimţind dureri după accidentarea suferită sâmbătă, la Rm. Sărat. Jucătorii au rămas în continuare în cantonament, în această dimineaţă având programat un nou antrenament. "Acest cantonament este în conformitate cu regulamentul. Pretenţiile unora dintre jucători sunt mult mai mari decât ce dau pe teren. Cred că au doar drepturi, nu şi obligaţii", a spus Iovănescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut