Ştiri Steaua Bucureşti
11-17-2009, 08:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Ionuţ Rada: "Ne-am mai odihnit şi sper să obţinem maximum din cele şase meciuri care au mai rămas până la finalul sezonului"
Fundaşul Stelei, Ionuţ Rada, s-a referit la rândul său la perioada de pauză competiţională: "Ne-am mai odihnit şi sper să obţinem maximum din cele şase meciuri care au mai rămas până la finalul sezonului. Până atunci, cel mai important va fi meciul cu Astra, care va fi foarte greu".
Rada a comentat şi declaraţia lui Dumitru Dragomir, care spunea că Steaua nu are un lot ce-i poate permite să devină campioană: "Nu contează dacă vom fi campioni la finalul turului, cel mai important este să fim pe primul loc la vară, atunci când sperăm să demonstrăm că merităm să câştigăm titlul. Criticile ne ambiţionează şi mai mult, dar cred că am arătat că avem un lot valoros, atât în jocurile din Liga Europa, cât şi în cele din campionat". Steaua va întâlni Astra Ploieşti, luni, în deplasare, de la ora 18:00, într-un joc din etapa a 14-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut