Ştiri Rapid Bucureşti
11-17-2009, 08:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Ovidiu Herea: "E vremea mea"
După două sezoane petrecute în Grant, Ovidiu Herea (24 de ani) spune că era timpul să devină un jucător important pentru echipă
- Ovidiu, cum e să fii golgeterul la zi în Liga I? - E frumos şi, sincer să fiu, nici eu nu credeam la începutul sezonului că o să înscriu de 7 ori în 13 etape. Nu sînt atacant şi, în plus, evoluez pe un post nou pentru mine, cel de mijlocaş stînga. La FC Naţional am jucat mereu în centru sau pe dreapta. Oricum, e cel mai bun start de campionat din cariera mea şi nu vreau să mă opresc aici. - Care e secretul formei excelente pe care o traversezi? - Nu cred că e vorba de vreun secret, dar trebuia să vină şi vremea mea! M-am acomodat cu Giuleştiul, am înţeles ce se vrea de la mine şi a contat foarte mult încrederea care mi s-a acordat în ultima vreme. - Pe fani i-ai iertat? Au fost momente cînd te-au criticat dur... - Nu am de ce să-i iert. Era normal ca ei să se aştepte la mai mult de la mine. Transferul meu la Rapid a fost o adevărată telenovelă. Mi-am dorit mult să-i fac fericiţi încă de la început, dar, din păcate, nu am jucat la potenţial maxim, iar ei nu au avut răbdare. Acum, cea mai mare bucurie e cînd aud cum îmi strigă lumea, asta mă motivează extraordinar. - De problemele medicale la spate cînd scapi? - Am o inflamaţie pe muşchi din cauza efortului şi a terenurilor moi. Urmez un tratament şi în funcţie de rezultatul lui voi afla dacă voi putea evolua cu Gaz Metan. Marţi fac un control medical şi voi şti mai multe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut