Ştiri Rapid Bucureşti
11-17-2009, 08:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Cesinha, fără chef de joc
Cesinha s-a transformat într-un timp foarte scurt din idolul tribunelor Giuleştiului într-un jucător mofturos, care a căzut în dizgraţia antrenorilor şi a conducătorilor rapidişti.
Ultimul motiv de ceartă între cele două părţi a fost reprezentat de o accidentare care l-a ţinut pe tuşă mai bine de o lună, şi pe care doctorii echipei n-au prea înghiţit-o ca fiind atât de gravă. Iniţial, toată lumea a crezut că Cesinha suferă din cauza unei pubalgii, dar jucătorul a refuzat să creadă în acest diagnostic. Mai mult, după meciul cu CFR Cluj, fotbalistul a plecat pe cont propriu în Portugalia, pentru a se trata, şi a revenit ieri, după trei săptămâni de îngrijiri medicale. Cesinha susţine că lusitanii i-au dat dreptate şi că suferea de o afecţiune a coloanei, nicidecum de pubalgie. E "pe ţeavă" după ce Herea i-a luat faţa La revenirea în ţară, jucătorul a afirmat că este vindecat, dar că îi este frică să forţeze până nu se pune la punct cu pregătirea fizică. "Mă preocupă foarte mult tratamentul pe care trebuie să-l urmez în continuare. Mi-e groază când mă gândesc că aş putea păţi din nou acelaşi lucru", spune Cesinha, care practic n-ar prea vrea să mai joace pentru Rapid în acest final de tur. Pe acest fond, jucătorul, căruia îi expiră contractul la finalul acestui campionat, este aproape de o despărţire de Rapid încă de la iarnă, având în vedere că Ovidiu Herea i-a suplinit cu brio absenţa. Dinamo l-a vrut anul trecut, atunci când Mircea Rednic antrena în "Ştefan cel Mare", şi nu este exclus ca între tur şi retur să reînnoiască oferta. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut