Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-17-2009, 10:31 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mureşan: "Nu suntem favoriţi"

Are derby-ul sferturilor Cupei României o favorită?
- Cred că şansele sunt egale, dar dacă ar fi să aleg o favorită, aceasta ar fi Universitatea Craiova, pentru că joacă pe teren propriu. În orice caz, noi nu ne considerăm favoriţi, chiar dacă suntem pe primul loc în Liga I şi Craiova este mai jos în clasament.

Vă apăraţi a doua oară consecutiv trofeul la Craiova, după ce aţi învins Gaz Metan CFR…
- Aşa este, terenul de pe “Ion Oblemenco” ne-a purtat noroc în optimi. În primul rând apreciez suprafaţa de joc, care este una impecabilă şi se poate juca fotbal de calitate. Sigur, acum altele vor fi datele problemei, întâlnim o echipă de Liga I, care îşi propune chiar să câştige Cupa României. Ştiu cât de important ar fi pentru Universitatea să-şi adjudece trofeul, pentru că noi l-am luat de două ori consecutiv, prima dată chiar pentru a completa eventul, şi este ceva deosebit să câştigi această competiţie. Pentru Craiova ar fi şi un drum mai scurt spre Europa, dar şi recâştigarea unui trofeu după mulţi ani, aşa că ne aşteptăm la un meci extrem de greu.

Pregătiţi o revanşă după acea înfrângere la scor din primăvară?
- În fotbal se întâmplă şi astfel de eşecuri, nu trebuie să jucăm pentru a ne răzbuna, ci doar să câştigăm. Atunci a fost un joc foarte bun al Craiovei, care a mai avut şi noroc pe deasupra, iar noi am făcut un joc slab, nu ne-a ieşit nimic, putem să spunem că a fost un accident. Am ieşit cu capul plecat atunci şi am recunoscut superioritatea gazdelor, dar nu cred că se poate repeta acel rezultat.

Spuneaţi după tragerea la sorţi că nu vă temeţi de publicul din Bănie, deoarece nu mai este la fel de fierbinte precum anul trecut…
- Eu mi-aş dori ca oltenii să vină la stadion în număr mare şi să-şi încurajeze echipa, nu să-l înjure pe Adrian Mititelu, aşa cum s-a mai întâmplat. Fanii din Bănie se pricep la fotbal şi creează o atmosferă deosebită, ar fi trist să lase stadionul gol la un asemenea meci şi cred că, de această dată, vor veni lângă echipa lor.

Ce veţi spune dacă Eugen Trică va decide calificarea Universităţii?
- Îl voi felicita. El ne-a ajutat foarte mult în sezonul în care am câştigat titlul, a fost cel mai bun jucător al nostru în tur, când a marcat mi se pare 10 goluri, a fost liderul echipei. Trică este un fotbalist şi un om deosebit, un oltean tipic, vulcanic, dar, în acelaşi timp, cu suflet mare.

Mulţi spun despre CFR că are cel mai bun lot din România, dar îi lipsea un antrenor pe măsură. Este Mandorlini tehnicianul pe care îl căutaţi de mai mult timp?
- Aşa este, am avut antrenori buni, dar Mandorlini este cel mai titrat antrenor străin care a venit la noi în ţară. A pregătit două echipe din Serie A în trecut, deci are un CV foarte bun. Îi respect pe restul străinilor veniţi în România, dar ei şi-au făcut un nume aici, unde s-au format, aşa cum e şi cazul lui Walter Zenga, care a ajuns din România în Serie A. Mandorlini va sta pe bancă miercuri, dar nu ştiu în ce măsură îşi va pune amprenta pe jocul echipei, fiindcă la ora disputei va fi avea efectuat doar două antrenamente cu băieţii.

Numiţi câte un jucător de la fiecare echipă care ar putea decide calificarea în semifinale.
- Traore, de la noi, şi Florin Costea, de la Craiova, dacă îmi cereţi doar două nume, însă fiecare echipă are şi alţi jucători capabili să decidă soarta unui meci. I-am numit pe ei, pentru că sunt în formă şi golgheterii celor două echipe.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-17-2009 10:31 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut