Ştiri Universitatea Craiova
11-17-2009, 10:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Neagoe: "Ne dorim să câştigăm Cupa României, nu numai să ajungem în semifinale"
Antrenorul grupării din Bănie, Eugen Neagoe, s-a referit la rândul său la partida cu CFR: "Ne dorim să câştigăm Cupa României, nu numai să ajungem în semifinale, dar avem un joc dificil cu o echipă bună. Cu toate acestea, cred că avem tot ce ne trebuie pentru a merge mai departe. CFR Cluj este o formaţie puternică, are destui fotbalişti valoroşi, dar şi noi avem jucători pe măsură, care ne pot ajuta să ne impunem. Cupa României este o competiţie la care ne prezentăm cu toată seriozitatea, vom da tot ce putem în acest moment pentru a câştiga".
Tehnicianul a apreciat şi în ce măsură va conta numirea lui Mandorlini pe banca tehnică a ardelenilor: "Ştiu destul de multe despre Mandorlini, m-am interesat, am şi prieteni care mi-au dat mai multe informaţii despre el. Să sperăm că nu ne va putea surprinde cu nimic. S-ar putea să fie şi un dezavantaj numirea sa recentă, pentru că n-a avut timp să-şi cunoască jucătorii, s-ar putea să fie şi un avantaj prin faptul că jucătorii vor căuta să se mobilizeze exemplar, pentru a-i arăta noului antrenor că merită să evolueze la CFR Cluj". Universitatea Craiova va întâlni CFR Cluj, miercuri, pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 20:15, într-o partidă din sferturile Cupei României. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut