Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-17-2009, 11:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
"Nu joacă numărul de pe tricou"
Cristi Tănase, noul "decar" al echipei naţionale, spune că importantă este evoluţia jucătorului, nu numărul pe care îl poartă.
- Cristi, cum a fost meciul cu Polonia? - A fost un test reuşit, în faţa unui adversar care se bazează pe forţă. Terenul a fost greu de tot, nu am putut să pasăm cum ne-am fi dorit, dar în final am obţinut ceea ce voiam: victoria! - Selecţionerul şi mulţi alţii au aşteptări mari de la tine, eşti considerat înlocuitorul lui Mutu. - Mă bucură încrederea celor din jurul meu. Dar nu contează ce număr porţi pe tricou, nu m-am gîndit că trebuie să iau cuiva locul. Eu vreau doar să evoluez cît mai bine, să-mi ajut echipa să cîştige fiecare meci. - Răzvan Lucescu spune că nu concepe ratarea calificării la Euro 2012. - Doar la acest lucru ne gîndim şi noi. Avem o echipă bună, cu jucători valoroşi şi dacă vom rămîne uniţi, ne stă în putere să ne calificăm. La fiecare meci ne vom gîndi numai la victorie şi vom da totul pe teren pentru a ne atinge obiectivul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut