Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-18-2009, 07:28 PM
Mesaj: #274
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Iuliu Mureşan: "Mandorlini e cel mai bun antrenor pe care l-am avut pînă acum"

Preşedintele CFR Cluj a declarat că noul antrenor al echipei, Andrea Mandorlini, este cel mai bun tehnician pe care l-a avut pînă acum.

"Mandorlini a studiat foarte mult echipa Craiovei, ne-a pus foarte multe întrebări despre jucători, conducători, suporteri. A văzut mai multe meciuri ale Universităţii, să zicem că le-a citit strategia de joc. Cred că e cel mai bun antrenor pe care l-am avut, e altceva decît ce am avut pînă acum. Sper ca timpul şi rezultatele să confirme acest lucru", a declarat Mureşan, care a adăugat: "Are alt stil de antrenamente, alt stil de abordare a partidei care urmează".

Oficialul clujean a spus că nu vor exista schimbări în echipă. "Un antrenor nou nu se apucă să facă imediat schimbări în echipă, le face după 2-3 săptămîni în care evaluează lotul. El va folosi echipa cea mai bună pe care o poate alinia la startul meciului şi sînt convins că jucătorii vor da totul pentru a face o bună impresie", a mai spus Mureşan la televiziunea sportro.

Preşedintele CFR s-a referit şi la adversarii din această seară, Universitatea Craiova. "Am înţeles din presă că sînt trei mijlocaşi cu probleme medicale, printre care şi Trică. Sînt convins însă că aceia care îi vor înlocui vor da tot ce au mai bun. La un meci de cupă e o şansă unică de a elimina o echipă de locul întîi şi sînt sigur că Universitatea va încerca acest lucru", a declarat Iuliu Mureşan.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-18-2009 07:28 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
89 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut