Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
11-18-2009, 07:34 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Ion Craciunescu: "Nu mi s-a cerut niciodata sa ajut Steaua sau Dinamo"

Ion Craciunescu a comentat spusele lui Mircea Lucescu, cel care declarase ca Steaua a furat nu mai putin de patru titluri rivalei Dinamo la sfasitul anilor '80. Fostul arbitru este de parere ca formatia din soseaua Stefan cel Mare nu a reusit sa obtina mai mult in acei ani din cauza faptului ca ii lipseau doi jucatori cu experienta si calitate, multi dintre fotbalistii de la Dinamo fiind foarte tineri.

Acesta a tinut sa sublinieze faptul ca niciunul dintre conducatorii celor doua formatii nu i-au cerut vreodata sa avantajeze una dintre echipe intr-un meci din campionat: "Dupa parere mea, Lucescu este un antrenor care a reusit multe lucruri. Anii '85-'90 au fost cei mai prolifici ani din fotbalul romanesc, iar in acei ani Steaua a reusit sa ia Cupa Campionilor, Supercupa Europei plus inca o finala cu Milan, iar Dinamo a ajuns in semifinale. Dinamo n-a reusit mai mult pentru ca ii lipseau doi jucatori de valoare. In perioada aceea atat Steaua cat si Dinamo aveau doi conducatori de exceptie. Eu, personal, n-am fost chemat de niciunul dintre cluburi sa-i ajut. Probabil eu am fost in gruparea aceea, cu Porumboiu si altii, care nu acceptam nimic de genul acesta", a declarat Ion Craciunescu pentru Sport Total FM.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 11-18-2009 07:34 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut