Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-20-2009, 12:16 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Trei unirişti s-au aflat sub comanda lui Dorinel
Trei dintre echipierii prim-divizionarei din Cetatea Marii Uniri l-au avut în trecut antrenor pe Dorinel Munteanu, actualul tehnician al gălăţenilor. Cel mai recent a fost cazul goalkeeperului Cornel Cernea, elev al "Neamţului" în toamna trecută petrecută de Munteanu în "Ghencea". Fostului stelist se mai adaugă încă 2 foşti "feroviari", printre care Bucurică - şi-a intesectat cariera cu CFR Cluj în mandatul lui Dorinel în "Gruia". Cel mai longeviv s-a dovedit mijlocaşul unirist Florin Dan prezent sub comanda lui Dorinel Munteanu un an şi jumătate la CFR Cluj, în perioada vara 2005-octombrie 2006, răstimp cu lumini şi umbre pentru "Baggio de Ardeal". După ce a ajuns în finala Cupei UEFA Intertoto în 2005 (parcurs început cu Aurel Şunda pe banca tehnică) iar în primul campionat a jucat constant în garnitura CFR-ului, în schimb în următoarele 10 etape din stagiunea 2006 a fost folosit doar 10 minute de antrenor. "Eu cred că venirea lui Dorinel un tehnician temeinic, cu experienţă acumulată în Germania şi la echipa naţională s-a dovedit un plus pentru CFR. Alte antrenamente, altă mentalitate, comparativ cu Şunda. Au fost două perioade distincte pentru mine ca jucător, dar nu sunt supărat pe Dorinel Munteanu şi nu i-am cerut niciodată explicaţii", a afirmat Florin Dan.
Primul penalty ratat al carierei Cele două echipe s-au duelat recent în Cupa României, la Galaţi în 23 septembrie, "oţelarii" eliminând gruparea ardeleană după loviturile de departajare, dintre unirişti ratând Verdeş şi Fl. Dan, ultimul aflându-se la prima lovitură de la 11 metri nefructificată în carieră. "Nu e o revanşă faţă de Oţelul, dar îmi doresc enorm de mult să învingem, mai ales că jocul respectiv mi-a rămas în minte. Dacă va fi un alt penalty şi voi fi desemnat să execut, nu ştiu sigur dacă o voi face", a concluzionat cârlionţatul jucător. Florin Dan a înscris de 3 ori în actuala stagiune, fiind principalul marcator al "alb-negrilor", 2 dintre reuşite consemnându-se din punctul cu var, în întâlnirile cu Poli Iaşi şi FC Timişoara de pe "Cetate". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
65 Musafir(i)
65 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut