Ştiri Steaua Bucureşti
11-20-2009, 05:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Antrenorul Martin Tudor
Fostul goalkeeper al roş-albaştrilor, Martin Tudor, a acceptat propunerea de a pregăti tinerele speranţe ale buturilor din Ghencea
Martin Tudor s-a întors la Steaua după patru ani, îmbrăţişînd o nouă carieră: cea de antrenor. "Dorinţa mea a fost să transmit mai departe secretele acestei meserii de portar. Vreau să îi învăţ pe aceşti copii tot ceea ce am primit eu bun, la rîndul meu, în întreaga carieră", a dezvăluit Tudor. Cum a ajuns din nou în Ghencea? "M-am apucat de şcoala de antrenori, iar în urmă cu o lună preşedintele Argăseală mi-a propus să vin la Steaua să pregătesc portarii cu vîrste cuprinse între 16 şi 18 ani. Adică pe aceia care urmează să facă pasul către fotbalul profesionist. Nu am stat o clipă pe gînduri, pentru că acest club reprezintă enorm pentru mine! Acum obiectivul meu este să promovez, în cîţiva ani, un titular de drept al porţii Stelei", a povestit fostul goalkeeper din Ghencea. Palmaresul lui Martin Tudor la Steaua - 6 sezoane a apărat poarta din Ghencea, între 1999 şi 2005 - 126 de meciuri a jucat pentru Steaua în campionat - 6 partide bifate în Cupa UEFA cu roş-albaştrii - 2 titluri de campion are cu echipa din Ghencea, în 2001 şi în 2005 - o supercupă în 2002 http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut