Ştiri Steaua Bucureşti
11-20-2009, 05:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Am o poftă nebună de joc, sper să iernez pe primul loc!"
Bogdan Stancu a avut ghinion şi s-a accidentat pe data de 13 octombrie la un antrenament, suferind o entorsă care l-a ţinut mai mult de o lună pe bară, el ratând meciuri importante din Europa League, dar şi derbz-ul cu Rapid. Acum el e apt de joc şi va fi folosit la Ploieşti, cu Astra.
Cum te simţi după accidentarea pe care ai avut-o, eşti apt de joc? Acum sunt bine şi sunt pregătit să revin în echipă. Imi pare rău că a trebuit să stau în afara terenului până acum şi sper să mă revanşez faţă de echipă în meciurile rămase. Am o poftă nebună de a juca şi de a-mi ajuta colegii. Partida cu Astra pare una uşoară la prima vedere, crezi că veţi avea un joc greu şi pentru faptul că acolo evoluează fotbalişti împrumutaţi de la Dinamo? Toate echipele din România se ambiţionează atunci când joacă împotriva Stelei, aşa că Astra nu va face notă discordantă. Pentru noi contează să ne facem jocul, să evoluam bine şi să dictăm ritmul partidei. Ştiu că ei joacă foarte bine pe teren propriu şi nu va fi un meci uşor. Sper ca la final să plecăm cu cele trei puncte de acolo. Crezi că titltul de campioană de toamnă ar avea vreo valoare morală pentru voi? Oricui îi place să ierneze pe primul loc în clasament. Ne-ar ajuta mult din punct de vedere al moralului să plecăm în vacanţă din postura de lideri. Totuşi, important e să fim pe primul loc la finalul sezonului şi sper din tot sufletul să fie aşa la vară. Cum vezi lupta pentru titularizare din atacul Stelei acum după ce ai absentat? Problema nu trebuie pusă aşa. Normal că ne dorim cu toţii să fim titulari, însă trebuie să nu uităm că acesta este un joc de echipă şi trebuie să aduci un plus în joc, indiferent că eşti titular sau intri ca rezervă. Steaua are mulţi atacanţi buni. Putem lua ultimul exemplu, din meciul cu Alba Iulia, când Kapetanos a intrat în repriza a doua şi a înscris de două ori. Contează să ajuţi echipa, deoarece cu toţii câştigăm! "Kapetanos e un marcator înnăscut" Tu şi Kapetanos aţi fost principalii marcatori ai Stelei în sezonul trecut. Cum te înţelegi cu fotbalistul grec, cum l-ai caracteriza? Este un băiat serios, profesionist şi foarte corect. Mă înţeleg bine cu el, la fel cum o fac şi cu restul atacanţilor din lot. Kapetanos este un marcator înnăscut şi mă bucur pentru ascensiunea lui. La începutul sezonului părea că Surdu-Stancu e perechea ideală în atacul Stelei, crezi că există o legătură mai strânsă între voi pe teren? Surdu este un vârf foarte rapid, agil şi inteligent în joc. Fac pereche bună atât cu el, cât şi cu Kapetanos sau Dayro. Toată lumea spune că Steaua joacă ofensiv, dar golurile marcate sunt puţine. Vei putea corecta asta dacă vei intra? Meseria unui atacant este aceea de a marca şi este normal să-mi doresc şi eu să înscriu. Sper să ajut echipa, la fel cum au făcut-o şi ceilalţi colegi ai mei. "Sper să vină convocările la naţională" Ai fost în vederile selecţionerului Răzvan Lucescu. Te-a afectat că ai pierdut naţionala? Îmi pare rău dacă am pierdut naţionala din cauza accidentării. Pentru mine contează foarte mult să joc bine la Steaua şi să înscriu cât mai multe goluri. Dacă voi reuşi asta, vor veni şi convocările la echipa naţionala. Cum ai caracteriza perioada cu Bergodi la echipă şi cea de acum cu Stoichiţă? M-am înţeles bine şi cu domnul Bergodi, şi cu domnul Stoichiţă. Amândoi sunt antrenori buni şi nu îmi permit să fac caracterizări ale celor două perioade. Important e să ne îndeplinim obiectivele. Unde te vezi peste cinci ani din punct de vedere fotbalistic? Nu îmi place să fac planuri pe termen îndelungat, deoarece nu ştii ce îţi rezervă viitorul. Eu trebuie să-mi fac datoria pentru Steaua şi să ajut echipa să câştige trofee. Dacă voi reuşi asta, vor veni şi ocaziile de a mă gândi la un viitor diferit. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut