Ştiri FC Braşov
11-20-2009, 05:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Braşov
Răzvan Lucescu: "Cred că Braşovul va juca finala"
Selecţionerul Răzvan Lucescu a lăudat prestaţia foştilor săi elevi de la FC Braşov, despre care spune că vor juca finala Cupei.
"M-am simţit foarte bine la Braşov, la fel ca şi data trecută. Sunt amintiri frumoase care nu le uiţi uşor. Eu nu sunt supertiţios şi nu pot spune că le port noroc. Braşovul câştigă pentru că joacă bine, jucătorii sunt bine aşezaţi în teren. Au meritat şi astăzi victoria. Sunt meciuri interesante, meciuri care te duc în semifinale. Sunt covins că şi celelalte partide vor fi la fel de încinse şi disputate. Eu cred că Braşovul va ajunge să joace finala", a declarat fostul antrenor al Braşovului ai actual selecţioner Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a precizat că "este o victorie clară, am marcat 2 goluri în 30 de minute. De mult timp nu am mai avut şansa asta. Am controlat jocul de la cap la coadă, am jucat mai bine. Dar totul a trecut, să uităm meciul ăsta, pentru că duminică ne aşteaptă un cu totul alt joc. Vom vedea ce va fi în semifinale". Legat de o eventuală plecare a lui Duarte la Steaua, oficialul braşovenilor a spus că nimeni nu s-a aratat interesat de fundaşul lui Moldovan: "Duarte nu e dorit de nimeni, nici de Steaua, nici de Vaslui. Duarte, ca şi Ezequias şi toată lumea, rămâne la Braşov". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut